X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

Parteneriate B2B

PIATRAONLINE a sustinut mereu cu atentie marile proiecte de amenajari interioare si exterioare. In acest scop punem la dispozitie arhitectii din echipa noastra de consultanti pentru realizarea de randari profesionale in programe specializate precum AutoCAD sau 3ds Max. In acelasi timp, pentru eficientizarea proceselor si respectarea termenelor limita catre beneficiarii marilor clienti, PIATRAONLINE asigura, la cerere, o echipa de montatori profesionisti formata din aproape 40 de lucratori cu o vechime de peste 10 ani, care au realizat sute de proiecte cu grad sporit de dificultate.

Oferta noastra include, in cadrul proiectelor mari si complexe, facilitati precum termene speciale de plata, implicarea pe tot parcursul lucrarilor in asistarea asupra alegerii celor mai optime materiale (finisaj, dimensiuni, combinatii cromatice, indicarea produselor in functie de trafic si umiditate etc.). Pentru a veni in intampinarea constructorilor, putem pune la dispozitie consilieri de vanzari dedicati fiecarui proiect in parte si cate un montator specializat in piatra naturala care sa supervizeze - la inceput ! - felul in care se monteaza (cand echipa de lucratori este a clientului).

Suportul nostru adresat marilor proiecte include si mai multe aspecte, negociabile pentru fiecare caz in parte, precum: furnizarea unor mostre gratuite in santier, transport adaptat nevoilor (macara, lift, liza) in functie de program sau express...

Nici arhitectii nu au fost uitati. Continuam stransa colaborare cu arhitectii care proiecteaza amenajari cu piatra naturala. Astfel, le-am daruit acestora un pachet de mostre din cele mai apreciate materiale comercializate de noi. Totodata, arhitectii au primit gratuit si un stick pe care pot gasi texturile tuturor materialelor din portofoliul PIATRAONLINE. Acest ”Arhikit”, o premiera in Romania, va imbunatati mult oferta arhitectilor catre clientii lor, printr-o mai mare diversitate de solutii alternative si prin scurtarea termenului de executie.

PIATRAONLINE a inteles dintotdeauna relatia business-to-business (B-2-B) si a iesit in intampinarea partenerilor sai cu toata experienta si expertiza acumulate in cei 10 ani de functionare, incepand din 2007. Si va continua sa isi trateze partenerii sai cu aceeasi deschidere, profesionalism si respect.

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii