Intalnirea lunara a Asociatiei Clubul Roman de Mobila la PIATRAONLINE

21.03.2017
0 5 0
Rating:
Intalnirea lunara a Asociatiei Clubul Roman de Mobila la PIATRAONLINE
m
Asociatia Clubul Roman de Mobila
(A.C.R.M.) are ca scop promovarea industriei mobilei in Romania, urmarind crearea unui dialog benefic intre partenerii interni si externi, alaturi de pregatirea personalului din industrie. Anul acesta PIATRAONLINE s-a alaturat celor 42 de companii membre ale asociatiei. Toate aceste companii urmaresc o cat mai buna coeziune a jucatorilor importanti din acest domeniu si o abordare unitara a relatiilor cu funizorii si clientii, pentru o competitivitate sporita a produselor romanesti atat la nivel national, cat si pe piata internationala. 
m

In acest context, PIATRAONLINE s-a alaturat cu entuziasm invitatiei de a fi membru, aducand in cadrul asociatiei experienta sa de 10 ani in domeniul pietrei naturale, incluzand aici si realizarea de gamei de mobilier din piatra naturala si revolutionara Ardezie Flexibila SKIN ce acorda un plus valoare industriei de mobila din Romania.

Subiectele discutate:
1. Participarea la targurile interne (Mobila Expo si BIFE)
2. Intensificarea cunoasterii competentelor firmelor decise sa colaboreze (vizite directe intre potentiali parteneri)
3. Gasirea unor metode de propagare cat mai ample pentru a arata industriei de mobila presiunea la care sunt supuse firmele producatoare de catre companiile care furnizeaza materii prime si materiale (cazuri concrete de mariri nejustificate de preturi).
4. Lipsa personalului calificat si incercarea de atragere a absolventilor de scoli profesionale si colegii de profil catre firmele producatoare
5. Identificarea unor integratori straini si atragerea lor catre grupul de firme ACRM
6. Modalitati de achizitii comune produse/servicii mobila sau non-mobila
m

PIATRAONLINE si mobila din piatra naturala

In cadrul Asociatiei Clubul Roman de Mobila, PIATRAONLINE a contribuit prin standardele acordate de Institutul de Marmura din America (Marble Institute of America) si know-how-ul sau reprezentat in primul rand prin gama de Ardezie Flexibila SKIN, material revolutionar care raspunde perfect celor mai mari exigente ale industriei mobilei din lume. Datorita flexibilitatii sale extraordinare, diversitatii cromatice si a rezistentei specifica pietrei naturale, ardezia flexibila SKIN se poate aplica pe aproape orice tip de mobila, oferindu-i mobilierului un aspect uimitor, foarte placut.

In aceeasi zona a expertizei PIATRAONLINE in industria de mobila figureaza si tehnicile de placare, ornamentare si incrustare a pietrei naturale in lemn (intarsie). O dovada a expertizei noastre o constituie realizarea proiectului de mobila de bucatarie placata cu piatra naturala in colaborare cu firma EUPHORIA, precum si gama de mobilier din marmura Volakas.
m

Avem certitudinea ca toate aceste tehnici, materiale si procedee aflate in portofoliul PIATRAONLINE vor impulsiona industria de mobila din Romania si vor atrage si mai multi clienti si parteneri catre acest domeniu dinamic, foarte actual si spectaculos al elementelor de mobilier.

La intalnirea ACRM gazduita de PIATRAONLINE au participat: Dan Nae (Global Design) Mihai Toma (Intermedio), Daniel Florescu (Kinnarps), Florin Secara (Idezio), Doru Dascalu (Atipic),  Andrei Constantinescu (BDLemn Tech), Carolina Cocis (Casa Codex), Luminita Popescu (Disenate), Andrei Zamfir (Malexi), Dinu Dumitrescu (Metric), Marian Nechifor (Transparent Design), Radu Lazar (E-Laborator Feeria), Cornel Vacariu (MGM), Sergiu Constantinescu (PIATRAONLINE).

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.