Living cu accente romantice - idei amenajari interioare

02.11.2015
0 5 0
Rating:
Living cu accente romantice - idei amenajari interioare


S-ar putea crede că decorarea unui apartament de bloc este o activitate relativ simplă. Totusi, pe cat poate fi de plăcută, pe atat poate fi și de complexă din punct de vedere al alegerii materialelor. Într-un nou exemplu de amenajare reușită în care piatra naturală are un rol principal, vă povestim despre living-ul din apartamentul lui Sorin și al Danielei, un apartament cu 3 camere, din zona Stadionului Național. Alegerea a fost inspirată: mozaic travertin multicolor scapițat, într-o amenajare cu accente romantice.

Mozaicurile din travertin se utilizează cu succes pentru amenajarea spațiilor interioare și exterioare, atât în plan vertical, cât și orizontal. O astfel de alegere vă poate transforma orice amenajare într-o adevărată bijuterie din punct de vedere al designului.

În categoria pietrelor utilizate pentru asamblarea de mozaicuri intră și travertinul. Robust și fiabil, folosit in construcții de multa vreme, travertinul este o piatră naturală foarte diversificată din punct de vedere al culorii, aspectului și compoziției și este potrivit pentru toate tipurile de aplicații.


Îmi place să decorez și am ales piatra fiindcă dă casei atmosfera de cămin”, spune Daniela și se simte că este o cunoscătoare într-ale frumosului. “Imi place să primesc musafiri, iar ei sunt încântați de amenajările facute”, completează beneficiarul proiectului.

Singura regulă atunci când folosești travertinul, este o regulă de bun simț în amenajări și ține de lipsa de aglomerare a spațiului - e recomandat să folosești un singur tip de travertin, eventual în finisaje diferite, dacă vrei să punctezi o anumită dinamică.

Sursele de inspirație au fost revistele și site-urile de specialitate iar despre stilul abordat, Daniela detaliază: "M-a atras stilul romantic, cu preponderență de alb, cu accente de Provence, dar și englezești. Camera este foarte luminoasă și am dorit sa creez un echilibru între lumină și o culoare mai rece. Astfel am adăugat nuanțe de albastru și turcoaz”,

Piatra naturală este un material ce nu se va demoda și pentru care nu există înlocuitor. Folosit din timpuri îndepărtate, acest material reprezintă o combinație foarte reușită intre eleganță și durabilitate.


Împletirea culorilor calde și unicitatea fiecărei plăci de piatră definește aspectul deosebit al lucrărilor executate din mozaic și le face potrivite pentru orice tip de design, fie el modern sau tradițional. Toate acestea vor contribui la aspectul rafinat și elegant atât al interiorului, cat și al exteriorului unei locuințe.

Există mai multe tipuri de mozaicuri de folosit în proiecte de amenajare: mozaicurile polișate (finisajul face textura pietrei foarte netedă), cele scapițate, mozaicurile tumbled (finisaj antichizat) dar și mozaicuri speciale (cu un aspect inedit).Dacă vrei să afli mai multe despre piatra naturala potrivita pentru proiectul tău, sună-ne la +4021 9907,sau vino în showroom să vezi spaţiile concept!

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.