X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

Modele noi de granit pe stoc pentru glafuri, trepte, blaturi...

publicat in: Bucatarie // pe 23.09.2014

Granitul este unul dintre cele mai populare pietre naturale in Romania, fie ca vorbim de aspectul delicat al granitului pigmentat, precum Rock Star Grey, Padang sau Porrino, de super elegantul Extra Blue Polisat sau de exoticul Juparana. Nuantele diferite si pline de personalitate ale fiecarui tip de granit sunt dublate de bine cunoscuta rezistenta a acestui material.

Avand in vedere aceste calitati, nu este de mirare ca domeniul pieselor speciale realizate din granit creste de la an la an nu doar in termeni cantitativi, ci si in diversitate. Ca si pana acum, PIATRAONLINE continua sa raspunda cerintelor pietei, dar sa si propuna noi produse. Inainte de prezenta noile modele de granit pe care le avem in stoc in categoria piese speciale din granit, sa trecem in revista ce inseamna aceste piese speciale.

Pe scurt, vorbim despre produse/placi din piatra naturala care necesita forme si dimensiuni atipice, diferite de cele standardizate. Aceste placi de forme si dimensiuni speciale pot fi: blaturi de bucatarie si baie, glafuri pentru ferestre, trepte si contratrepte, elemente de mobilier (mese, scaune, bancute etc.), dubluri pentru blaturi, formate deosebite pentru pardoseli sau placari de pereti…
Dimensiunile placilor din care aceste piese speciale se pot realiza sunt: 260 x 65 cm, 250 x 65 cm  (lastre), 240 x 70 cm (semi lastre), cu grosimi de 2 si 3 cm.

Din oferta noastra mentionam cateva din ”vedetele” momentului, tipuri de granit care sunt disponibile pentru piese speciale: Granit Rock Star Grey Polisat 2 cm, Granit Peach Red Polisat 2 cm, Granit Padang Dark Polisat 2 cm, Rosa Porrino Polisat 2 cm, Extra Blue Polisat 3 cm.

Granit Rock Star Grey Polisat

Granit Rock Star Grey Polisat este un material foarte elegant, pigmentat, care include portiuni de culoare crem, discrete, pe fundalul gri. Se potriveste in proiecte rafinate, cu putine accente stilistice, echilibrate, ca in imaginea de mai sus. In acelasi timp,  eleganta retinuta a unui blat, de exemplu, se va integra foarte bine intr-o baie mai colorata.

Granit Peach Red Polisat

Granitul ”Peach Red” are mici pete roz si negre raspandite destul de uniform peste un fundal crem. Poate reprezenta un ingredient armonios pentru stilul rustic sau mediteraneean, dar functioneaza la fel de bine in cadrul unui proiect clasic, echilibrat. Ca majoritatea graniturilor, si acesta imparte sobrietatea cu jovialitatea, in masura in care rozul din profunzimea pietrei se poate amplifica cand se asociaza cu  nuante si mai roz plasate in spatiul respectiv.

Granit Padang Dark Polisat

Padang Dark Polisat este fara indoiala unul dintre cele mai stilate tipuri de granit. Mici stropi negri peste un fundal gri inchis. Datorita aspectului monocrom, aceasta piatra poate reprezenta un contrapunct de culoare in orice amenajare, chiar daca vorbim de un blat intr-o bucatarie alba, de glafuri intr-o sufragerie dominata de alb etc. Stralucirea provenita de la polisare este un bun partener pentru elemente de inox, incat granitul Padang Dark Polisat poate fi o interesanta solutie estetica (si practica!) pentru niste trepte in combinatie cu o balustrada de inox.

Granit Rosa Porrino Polisat

Spre deosebire de dimensiunea stropilor de culoare a granitului Peach Red Polisat, acest granit Rosa Porrino are stropii mai mari si mai pronuntati, in nuante de roz combinate cu negru si gri. Este o piatra naturala care induce o stare relaxanta, de aceea poate fi folosita in livinguri, dar si in hoteluri, cafenele, restaurante, pensiuni… Intr-un proiect dominat de culoarea neagra, in stil clasic sau minimalist, poate constitui o prezenta vesela, devenind o pata de culoare ca un contrapunct. Se incadreaza bine si in stilurile rustic sau shabby chic.

Granit Extra Blue Polisat

Sunt putine pietre naturale care se pot compara cu acest granit Extra Blue Polisat. Pe fundalul negru descoperim mici zone gri si albastre, care, toate impreuna, arata precum cerul de la Cercul Polar. Albastrul devine mai intens daca este luminat din anumite unghiuri si la o anumita intensitate. Este un spectacol fascinant.  Poate fi utilizat in proiecte de mare rafinament, si probabil ca potentialul sau este exploatat la maxim in combinatie cu albu si/sau albastru fluorescent. Va functiona perfect atat in structuri baroce sau minimaliste. Ii prieste la fel de bine si genul elegant-industrial, in abordari postmoderne eclectice, care necesita cel mai adesea ajutor din partea designerilor.

Pentru mai multe detalii despre piese speciale, cum se masoara, cum se transporta, care este minimul de informatii necesare realizarii unui blat de bucatarie sau pentru baie, va asteptam sa ne contactati telefonic +4021 9907 , prin email sau sa ne vizitati in showroomul nostru din Aleea Teisani nr. 137 A, Bucuresti, pentru a vedea intreaga gama de produse din care se pot realiza piesele speciale.

Modele noi de granit pe stoc pentru glafuri, trepte, blaturi...
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Produse similare:

Blat Granit Extra Blue Polisat 250 x 65 x 3 cm
Cod PSP-4597
Produs adus pe comanda
Pret cu TVA 885,31 Lei
Produs adus pe comanda
Pret cu TVA 165,37 Lei
 
Piese Speciale Granit Rock Star Grey Polisat 2cm
Cod PSP-2281
Produs adus pe comanda
Pret cu TVA 209,47 Lei
Produs adus pe comanda

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii