MOSTRA - Ardezie Multicolora Natur 7x30 cm - PiatraOnline.ro

MOSTRA - Ardezie Multicolora Natur 7x30 cm

0 5 0

Introducere

Disponibile in combinatii fascinante de culori placile Ardezie Multicolora cu suprafata natur la dimensiunea 7 x 30 au potentialul de a deveni piesa de rezistenta a proiectului vostru de amenajari interioare.

cart
phone_product_help
Te ajutăm în alegere?
000 Lei/BUC
+
BUC
Pe comanda
000 Lei
Pret fara TVA

Descriere

Caracteristici
Placile Ardezie Multicolore cu suprafata natur (despicata) sunt disponibile pe dimensiunea 7 x 30 si se preteaza unui numar mare de proiecte de amenajare. Mai mult culorile variate si deosebite va vor ajuta sa aduceti la viata orice concept de design orice viziune creativa.

Utilitate
Confortul casei dumneavoastra va putea fi definit cu precadere prin estetica. Cu un aspect placut placile Ardezie Mata 7 x 30 puncteaza cu succes frumusetea spatiilor ample si le valorifica pe cele de care sunteti mai putin multumiti. Aceste placi se potrivesc atat pentru bai si bucatarii holuri living si alte spatii de interior sau spatii acoperite de la exterior.

Recomandari Montaj :
Adeziv Weber Marmo.Plus 25kg - 1sac=4mp
Impermeabilizant recomandat LTP MattStone - 1L=10mp
Montajul se poate realiza dupa cum urmeaza :
Suprafata Orizontala:
Identic precum la gresie cu specificatia sa fie unsa si placa cu adeziv pe toata suprafata si apoi folosit un ciocan de cauciuc
Supfarata Verticala:
Daca montajul se face pana la 3m inaltime poate fi placat direct peste termosistem caramida etc.
Daca montajul se face peste 3m inaltime este obligatoriu sa folositi plasa tip Buzau si mai multe dibluri pt fixarea termosistemului.
Daca montajul se doreste peste Rigips este obligatoriu folosirea unei plase de rabitz.
Nu este necesara chituirea.

Mostre:
Primele 4 mostre din 4 materiale diferite sunt furnizate gratuit toate mostrele suplimentare vor fi taxate la 5.00 ron +TVA fiecare. Mostrele de piatra naturala sunt livrate intr-o cutie de carton sau ambalate in folie/carton insotite de catalog + informatii despre societatea noastra si serviciile pe care le oferim.

Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate din piatra naturala taiata cu multa grija de mesteri pietrari. Ardezia este un produs al naturii si niciodata doua bucati sau doua zone ale unei suprafete din piatra nu vor fi identice. Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.

*Pret pe metru patrat (fara TVA)

Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon

021-350.15.94
021-319.14.65

Specificatii

Detalii
Cod Produs
MOS-44
Detalii achizitie produs
Ambalare
BUC
Tip Calcul Produs
BUC
Greutate
Greutate U.M. (kg):
0

Comentarii

Nu sunt comentarii
Adauga un comentariu sau o intrebare:
Ai achizitionat sau testat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Certificari PiatraOnline.ro

MOSTRA - Ardezie Multicolora Natur 7x30 cm https://www.piatraonline.ro/userfiles/19370a59-92cf-454a-b230-f7886006c901/products/997113_list.jpg General
0.00 RON Pe comanda
©2015 PiatraOnline. Al rights reserved.