X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE
Acest produs nu mai face parte din oferta!

MOSTRA - Marmura Sunny Dream Light Tumbled 60 x 40 x 3 cm (Pavaj Exterior)

Cod : MOS-135
Descriere

Accente calme si pitoresti acopera suprafata marmurei Sunny Dream Light Tumbled cu dimensiunile de 60 x 40 x 3 cm si finisaj antichizat. Marmura cu suprafata antichizata se numara printre produsele de placare foarte practice utilizat pentru suprafete verticale si orizontale deopotriva. Acest produs este pentru uz privat (alei pietonale terase alei in jurul casei piscina etc) nu se va folosii pentru parcari. Livrare in 24/48h.Accente calme si pitoresti acopera suprafata marmurei Sunny Dream Light Tumbled cu dimensiunile de 60x40x3 cm si finisaj antichizat.Caracteristici:Marmura cu suprafata antichizata se numara printre produsele cu grad crescut de impermeabilitate si rezistenta sporita la pete inghet sau foc fiind un material de placare foarte practic utilizat pentru suprafete verticale si orizontale deopotriva.Utilitate:Cea mai rezistenta din gama sa marmura Sunny Dream Light Tumbled se preteaza mai ales placarilor exterioare din jurul casei piscinelor sau pentru intrari in garaj si alei.Mostre:Primele 4 mostre din 4 materiale diferite sunt furnizate gratuit toate mostrele suplimentare vor fi taxate la 5.00 ron +TVA fiecare. Mostrele de piatra naturala sunt livrate intr-o cutie de carton sau ambalate in folie/carton insotite de catalog + informatii despre societatea noastra si serviciile pe care le oferim.Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate din piatra naturala taiata cu multa grija de mesteri pietrari. Piatra este un produs al naturii si niciodata doua bucati sau doua zone ale unei suprafete din piatra nu vor fi identice. Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.*Pret pe metru patrat (fara TVA)Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@piatraonline.ro sau telefon021 9907

Specificatii
Greutate U.M: 0
Detalii
Cod Produs MOS-135
Detalii achizitie produs
Ambalare BUC
Tip Calcul Produs BUC
Review-uri si intrebari:
Ne-am bucura sa ne scrii cateva cuvinte daca ai folosit acest produs! Sfaturile tale ar putea fi folositoare si altora. In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
MOSTRA - Marmura Sunny Dream Light Tumbled 60 x 40 x 3 cm (Pavaj Exterior) PIATRAONLINE
0.00 RON Produs pe comanda

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2018 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007. Preturi afisate in LEI fara TVA. Oferim produse de cea mai buna calitate la un pret accesibil.
visa mastercard
mobilpay
dpd
fancurier
Infocenter & premii