X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE
Acest produs nu mai face parte din oferta!

MOSTRA - MOSTRA - Fasii Ardezie Homa Montana (Palet)

Cod : MOS-147
Descriere

Ce poate fi mai in tendinte decat tipul de piatra naturala ''Fasii Montana'' care pot fi folosita in orice fel de design/amenajare. Fasiile din Ardezie Homa sunt o imbinare de culori nisipiu si ruginiu si se folosesc la placari interioare si exterioare. Cladirile cu aspect mat neutru sunt evidentiate atunci cand se realizeaza placari la exterior pe fatada. Pentru a obtine acel aspect modern/rustic se recomanda folosirea fasiilor pentru placarea beciurilor pivnitelor etc. Reprezinta in acelasi timp alegerea arhitectilor si a proprietarilor in materie de design interior pentru obtinerea unui caracter unic. Livrare instanta oriunde in tara Romania sau Europa. Specificatii tehnice: Aspect finisaj: 3D (rustic/modern) Grosime: 2-4cm Ambalare: Europaleti 10-12mp Recomandari Montaj : Adeziv Weber MarmoPlus 25kg - 1sac=4mp Impermeabilizant recomandat LTP MattStone - 1L=10mp Montajul se poate realiza dupa cum urmeaza : Daca montajul se face pana la 3m inaltime poate fi placat direct peste termosistem caramida etc. Daca montajul se face peste 3m inaltime este obligatoriu sa folositi plasa tip Buzau si mai multe dibluri pt fixarea termosistemului. Daca montajul se doreste peste Rigips este obligatoriu folosirea unei plase de rabitz. Nu este necesara chituirea. Utilizare: Produsul este reprezentat de o imbinare de culori nisipiu si ruginiu si se foloseste la placari interioare si exterioare. Cladirile cu aspect mat neutru sunt evidentiate atunci cand se realizeaza placari la exterior pe fatada. Pentru a obtine acel aspect rustic se recomanda folosirea fasiilor pentru placarea beciurilor pivnitelor etc. Reprezinta in acelasi timp alegerea arhitectilor si a proprietarilor in materie de design interior pentru obtinerea unui caracter unic. Scurta descriere: Piatra Naturala Montana Fasii Homa taiata din ardezie exceptional de dura fasonata pe spate pentru un montaj usor si rapid cu rezistenta la exterior in schimb foarte folosita la interior de catre arhitecti si constructori acest tip de placaje din piatra naturala permit realizarea unui design unic si oferind posibilitati creative nelimitate aparte locatiei in care sunt aplicate. Dupa definitivarea montajului rezultatul va fi precum o piatra naturala stivuita Piatra Naturala Montana Fasii Homa poate fi utilizata pentru placarea peretilor interiori din baie bucatarie hol dus beci iar la exterior pe fatada casei pe gard ziduri de orice fel - placarea poate fi inclusiv direct peste caramida. *Pret pe metru patrat aprox piatra se vinde la paleti de 10-12 mp la pretul de 650 ron/paletul +tva Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@piatraonline.ro sau telefon 021 9907

Specificatii
Greutate U.M: 0
Detalii
Cod Produs MOS-147
Detalii achizitie produs
Ambalare BUC
Tip Calcul Produs BUC
Review-uri si intrebari:
Ne-am bucura sa ne scrii cateva cuvinte daca ai folosit acest produs! Sfaturile tale ar putea fi folositoare si altora. In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
MOSTRA - MOSTRA - Fasii Ardezie Homa Montana (Palet) PIATRAONLINE
0.00 RON Produs pe comanda

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2018 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007. Preturi afisate in LEI fara TVA. Oferim produse de cea mai buna calitate la un pret accesibil.
visa mastercard
mobilpay
dpd
fancurier
Infocenter & premii