MOSTRA - Mozaic Travertin Scabas Siding Scapitat 2.3 x 4.8 cm - PiatraOnline.ro

MOSTRA - Mozaic Travertin Scabas Siding Scapitat 2.3 x 4.8 cm

0 5 0

Introducere

Pentru efecte mozaicate accentuate recomandam produsul Mozaic Travertin Scabas Siding Scapitat 2.3 x 4.8 cm o alegere garantata de frumusete si functionalitate. Dimensiunea plasei 30.5 x 30.5 cm.

cart
phone_product_help
Te ajutăm în alegere?
000 Lei/BUC
+
BUC
Pe comanda
000 Lei
Pret fara TVA
Culoare
  • 0

Descriere

Caracteristici
Actioneaza ca un agent de protectie impotriva infiltratiilor. Este un material rezistent care poate fi ajutat sa-si mentina acest caracter un termen mai indelungat prin tratarea cu solutii de impermeabilizare. Marimea acestui produs este de 2.3 x 4.8 cm.

Utilitate
Cu ajutorul travertinului Scabas Siding se realizeaza lucrari de placare la interior si exterior. Poate fi montat in zonele de locuit in bai si bucatarii holuri si balcoane chiar. Se realizeaza placari verticale la exterior pe fatada cladirilor pe garduri ziduri etc.

Livrare si Montaj:
Rock Star Construct SRL va sta la dispozitie cu echipele proprii de montaj profesional pentru orice tip de piatra naturala - oriunde pe raza Bucuresti-Ilfov. De asemenea va stam la dispozitie cu transport dedicat sau in sistem grupaj oriunde in tara si Europa - express sau programat.

Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate din piatra naturala taiata cu multa grija de mesteri pietrari. Travertinul Scabas este un produs al naturii si niciodata doua bucati sau doua zone ale unei suprafete din piatra nu vor fi identice. Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.

*Pret pe metru patrat (fara TVA)

Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon

021-350.14.94
021-319.14.65

Specificatii

Detalii
Culoare
0
Cod Produs
MOS-201
Detalii achizitie produs
Ambalare
BUC
Tip Calcul Produs
BUC
Greutate
Greutate U.M. (kg):
0

Comentarii

Nu sunt comentarii
Adauga un comentariu sau o intrebare:
Ai achizitionat sau testat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Certificari PiatraOnline.ro

MOSTRA - Mozaic Travertin Scabas Siding Scapitat 2.3 x 4.8 cm https://www.piatraonline.ro/userfiles/19370a59-92cf-454a-b230-f7886006c901/products/997063_list.jpg General
0.00 RON Pe comanda
©2015 PiatraOnline. Al rights reserved.