X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE
Acest produs nu mai face parte din oferta!

MOSTRA - Pavaj Piatra Naturala Homa

Cod : MOS-211
Descriere

Pavajul din piatra naturala Homa este alegerea perfecta pentru drumuri sau alei semete in fata trecerii timpului! Cu un grad crescut de duritate si un aspect placut in tonuri calduroase acest produs este potrivit pentru drumuri intens circulate dar si Caracteristici:Pavajul pe care vi-l punem la dispozitie este o Ardezie de culoare bej-nisipiu cu o grosime de 1.5-2 cm si dimensiuni neregulate.Utilitate:Piatra naturala Homa este recunoscuta pentru rezistenta sa de durata fiind perfecta pentru placari exterioare si interioare pavare de drumuri si alei etc. O alta trasatura importanta a acestui tip de pavaj este rezistenta la inghet-dezghet.

Specificatii
Greutate U.M: 0
Detalii
Cod Produs MOS-211
Detalii achizitie produs
Ambalare BUC
Tip Calcul Produs BUC
Review-uri si intrebari:
Ne-am bucura sa ne scrii cateva cuvinte daca ai folosit acest produs! Sfaturile tale ar putea fi folositoare si altora. In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
MOSTRA - Pavaj Piatra Naturala Homa https://www.piatraonline.ro/userfiles/19370a59-92cf-454a-b230-f7886006c901/products/996963_list.jpg PIATRAONLINE
0.00 RON Produs pe comanda

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul Piatraonline si iti trimtem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmoarele relete de social media:
© 2010-2018 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007. Preturi afisate in LEI fara TVA. Oferim produse de cea mai buna calitate la un pret accesibil.
visa mastercard
mobilpay
dpd
fancurier
Infocenter & premii