X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE
Acest produs nu mai face parte din oferta!

MOSTRA - Pavaj Piatra Naturala Kavala

Cod : MOS-214
Descriere

Piatra Naturala Poligonala Kavala este o Ardezie foarte rezistenta la trafic avand grosimea de 1-1 5 cm si dimensiuni neregulate de culoare gri cristal.Caracteristici:Acest tip de pavaj are o grosime de 1-1 5 cm si dimensiuni neregulate. Este un produs versatil recomandat in numeroase tipuri de lucrari si vine intr-o culoare placuta de gri-cristal.Utilitate:Datorita gradului sau de duritate acest tip de pavaj este extrem de util in placari interioare si exterioare cum ar fi fatade garduri acoperisuri. De asemeni se poate folosi cu succes in pavarea de drumuri cu trafic intens sau scazut alei pietonale gradini etc. In plus piatra naturala Kavala este foarte rezistenta la inghet-dezghet.

Specificatii
Greutate U.M: 0
Detalii
Cod Produs MOS-214
Detalii achizitie produs
Ambalare BUC
Tip Calcul Produs BUC
Review-uri si intrebari:
Ne-am bucura sa ne scrii cateva cuvinte daca ai folosit acest produs! Sfaturile tale ar putea fi folositoare si altora. In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
MOSTRA - Pavaj Piatra Naturala Kavala https://www.piatraonline.ro/userfiles/19370a59-92cf-454a-b230-f7886006c901/products/996961_list.jpg PIATRAONLINE
0.00 RON Produs pe comanda

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul Piatraonline si iti trimtem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmoarele relete de social media:
© 2010-2018 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007. Preturi afisate in LEI fara TVA. Oferim produse de cea mai buna calitate la un pret accesibil.
visa mastercard
mobilpay
dpd
fancurier
Infocenter & premii