X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE
Acest produs nu mai face parte din oferta!

MOSTRA - Pavaj Piatra Naturala Rosu Vidin Lespezi

Cod : MOS-224
Descriere

Piatra naturala Rosu Vidin surprinde printr-un colorit spectaculos si o structura robusta. Acest produs ofera personalitate oricarui spatiu si ii garanteaza un farmec de lunga durata. Va recomandam lespezile din Rosu Vidin deoarece acestea ofera spatiuluCaracteristici:;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Acest produs vine in culoarea sa specifica; rosu-burgundy cu finisaj natural si are o grosime de 2-3 cm si dimensiuni poligonale.Utilitate:Lespezile din piatra naturala Rosu Vidin sunt utilizate cu succes in placari interioare si exterioare dar si in pavarea aleilor pietonale si a drumurilor cu trafic scazut.

Specificatii
Greutate U.M: 0
Detalii
Cod Produs MOS-224
Detalii achizitie produs
Ambalare BUC
Tip Calcul Produs BUC
Review-uri si intrebari:
Ne-am bucura sa ne scrii cateva cuvinte daca ai folosit acest produs! Sfaturile tale ar putea fi folositoare si altora. In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
MOSTRA - Pavaj Piatra Naturala Rosu Vidin Lespezi https://www.piatraonline.ro/userfiles/19370a59-92cf-454a-b230-f7886006c901/products/996969_list.jpg PIATRAONLINE
0.00 RON Produs pe comanda

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2018 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007. Preturi afisate in LEI fara TVA. Oferim produse de cea mai buna calitate la un pret accesibil.
visa mastercard
mobilpay
dpd
fancurier
Infocenter & premii