X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE
Acest produs nu mai face parte din oferta!

MOSTRA - Pavaj Piatra Naturala Rusty Brown

Cod : MOS-227
Descriere

Nimic nu reflecta mai bine o ambianta rustica/vanatoreasca decat pavajul din piatra naturala Rusty Brown. Este ideal pentru decorarea unei cabane de munte a unei crame sau a oricarui fel de spatiu pitoresc. Se preteaza atat pentru interior cat si pentruCaracteristici:Piatra naturala decorativa Rusty Brown este un gneiss maron-ruginiu cu irizatii speciale o grosime de 1 5 – 2 cm si dimensiuni neregulate. Este recomandata pentru placari decorative.Utilitate:Acest produs poate fi folosit in placari interioare orizontale si verticale dar si in placari exterioare cum ar fi fatade garduri fantani etc.

Specificatii
Greutate U.M: 0
Detalii
Cod Produs MOS-227
Detalii achizitie produs
Ambalare BUC
Tip Calcul Produs BUC
Review-uri si intrebari:
Ne-am bucura sa ne scrii cateva cuvinte daca ai folosit acest produs! Sfaturile tale ar putea fi folositoare si altora. In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
MOSTRA - Pavaj Piatra Naturala Rusty Brown https://www.piatraonline.ro/userfiles/19370a59-92cf-454a-b230-f7886006c901/products/996965_list.jpg PIATRAONLINE
0.00 RON Produs pe comanda

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul Piatraonline si iti trimtem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmoarele relete de social media:
© 2010-2018 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007. Preturi afisate in LEI fara TVA. Oferim produse de cea mai buna calitate la un pret accesibil.
visa mastercard
mobilpay
dpd
fancurier
Infocenter & premii