X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE
Acest produs nu mai face parte din oferta!

MOSTRA - Pavaj Piatra Poligonala Kavala

Cod : MOS-234
Descriere

Caracteristici:Acest tip de pavaj are o grosime de 1-1 5 cm si dimensiuni neregulate. Este un produs versatil recomandat in numeroase tipuri de lucrari si vine intr-o culoare placuta de gri-cristal.Utilitate:Datorita gradului sau de duritate acest tip de pavaj este extrem de util in placari interioare si exterioare cum ar fi fatade garduri acoperisuri. De asemeni se poate folosi cu succes in pavarea de drumuri cu trafic intens sau scazut alei pietonale gradini etc. In plus piatra naturala Kavala este foarte rezistenta la inghet-dezghet.

Specificatii
Greutate U.M: 0
Detalii
Cod Produs MOS-234
Review-uri si intrebari:
Ne-am bucura sa ne scrii cateva cuvinte daca ai folosit acest produs! Sfaturile tale ar putea fi folositoare si altora. In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
MOSTRA - Pavaj Piatra Poligonala Kavala https://www.piatraonline.ro/userfiles/19370a59-92cf-454a-b230-f7886006c901/products/997377_list.jpg PIATRAONLINE
0.00 RON Produs pe comanda

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2018 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007. Preturi afisate in LEI fara TVA. Oferim produse de cea mai buna calitate la un pret accesibil.
visa mastercard
mobilpay
dpd
fancurier
Infocenter & premii