MOSTRA - Piatra Poligonala Rosu Vidin-Small - PiatraOnline.ro

MOSTRA - Piatra Poligonala Rosu Vidin-Small

0 5 0

Introducere

Cu o rezistenta deosebita Piatra Naturala Poligonala Rosu Vidin-Small constitue alegerea perfecta in fata conditiilor climatice aspre mai ales a ciclurilor inghet/dezghet. Ambalare: grosime aprox 1-2.5 cm aprox. 20-25 buc/mp la paleti de 25 mp.

cart
phone_product_help
Te ajutăm în alegere?
000 Lei/BUC
+
BUC
Pe comanda
000 Lei
Pret fara TVA
Culoare
  • 0

Descriere

In varianta small Piatra Poligonala Rosu Vidin nu este mai putin impresionanta si cu siguranta nu mai putin rezistenta.

Caracteristici:
Pentru aceasta piatra montajul se realizeaza cu rosturi iar recomandarea noastra in privinta adezivului este Weber Stone. Pentru a ajuta piatra sa-si mentina aspectul si proprietatile tehnice termen indelungat se pot aplica tratamente de impermeabilizare. Grosimea acestui produs este de 1-2.5 cm.

Utilitate:
Are intrebuintari atat interioare cat si exterioare. Se pot realiza placari orizontale si placari verticale in cladiri administrative sportive hoteluri etc. Nefiind o piatra pretentioasa se potriveste acelor spatii unde se circula frecvent si unde exista un trafic intens.

Livrare si Montaj:
Rock Star Construct SRL va sta la dispozitie cu echipele proprii de montaj profesional pentru orice tip de piatra naturala - oriunde pe raza Bucuresti-Ilfov. De asemenea va stam la dispozitie cu transport dedicat sau in sistem grupaj oriunde in tara si Europa - express sau programat.

Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate din piatra naturala taiata cu multa grija de mesteri pietrari. Ardezia Kavala este un produs al naturii si niciodata doua bucati sau doua zone ale unei suprafete din piatra nu vor fi identice. Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.

*Pret pe metru patrat (fara TVA)

Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon

021-350.14.94
021-319.14.65

Specificatii

Detalii
Culoare
0
Cod Produs
MOS-331
Detalii achizitie produs
Ambalare
BUC
Tip Calcul Produs
BUC
Greutate
Greutate U.M. (kg):
0

Comentarii

Nu sunt comentarii
Adauga un comentariu sau o intrebare:
Ai achizitionat sau testat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Certificari PiatraOnline.ro

MOSTRA - Piatra Poligonala Rosu Vidin-Small https://www.piatraonline.ro/userfiles/19370a59-92cf-454a-b230-f7886006c901/products/997276_list.jpg General
0.00 RON Pe comanda
©2015 PiatraOnline. Al rights reserved.