X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE
Acest produs nu mai face parte din oferta!

MOSTRA - Placaj Piatra Naturala Macedonia Crem

Cod : MOS-368
Descriere

Caracteristici:;;Piatra naturala Macedonia prezinta o textura calcaroasa si este recomandata pentru placari orizontale atat pentru interior cat si pentru exterior. Acest produs vine intr-o nuanta solara de crem-auriu cu finisaj natural si margini poligonale.Utilitate:Piatra Naturala Macedonia poate fi utilizata pentru placari interioare sau exterioare si pentru pavarea de drumuri cu trafic scazut si alei pietonale. Pentru pavare va recomandam utilizarea unui impermeabilizant in prealabil.

Specificatii
Greutate U.M: 0
Detalii
Cod Produs MOS-368
Review-uri si intrebari:
Ne-am bucura sa ne scrii cateva cuvinte daca ai folosit acest produs! Sfaturile tale ar putea fi folositoare si altora. In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
MOSTRA - Placaj Piatra Naturala Macedonia Crem https://www.piatraonline.ro/userfiles/19370a59-92cf-454a-b230-f7886006c901/products/997379_list.jpg PIATRAONLINE
0.00 RON Produs pe comanda

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2018 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007. Preturi afisate in LEI fara TVA. Oferim produse de cea mai buna calitate la un pret accesibil.
visa mastercard
mobilpay
dpd
fancurier
Infocenter & premii