Gama noua de mozaicuri de marmura cu motive tradiționale romanesti! - Piatraonline.ro
Prin apasarea butonului "Sunt de acord", acceptati cookie-urile de pe www.piatraonline.ro

Gama noua de mozaicuri de marmura cu motive tradiționale romanesti!

15.06.2016
0 5 0
Rating:
Gama noua de mozaicuri de marmura cu motive tradiționale romanesti!

Cel mai nou exponat din showroom este o surpriză la care am lucrat câteva luni și pe care v-o dedicăm! Pasionați de tradiții și de autenticul românesc, am reinterpretat un model bucovinean pe un perete de mozaic iar rezultatul a fost peste așteptări!

Am ales să combinăm marmura Dark Emperador, găsită și adusă din Spania, cu cea Light Beige, din Turcia. La mijlocul distanței, am scos la iveală rădăcinile românești creative – oricât am reinterpreta, ni se pare că modelul popular respiră aceeași frumusețe pe piatră, ca pe o ie fină de borangic.


Mai mult, ne-a plăcut aerul atemporal din montajul finit – atât motivele tradiționale cât și piatra au acel ceva ce nu se demodează, ambele rămân actuale și pot fi nuanțate în atât de multe feluri.

Peretele astfel îmbrăcat suportă multe asocieri creative – fie cu piese puternice de mobilier, dintr-o zona vizuală ce aparține polului opus (modern, chiar tech), care să întărească mesajul mozaicului prin contrast, fie cu completări și piese de mobilier rustice și culori primare.Dacă vreți să vedeți montajul, vă așteptăm în showroom, la Aleea Teisani, 137a!
 


Comentarii

Nu sunt comentarii
Adauga un comentariu sau o intrebare:
Ai achizitionat sau testat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.