X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE
Acest produs nu mai face parte din oferta!

Mozaic Travertin Yellow Scapitat 2.3 x 4.8 cm - Lichidare

Cod : MPN-2094
Descriere

Travertinul Yellow este un material care nu mai are nevoie de nici o introducere. La mare cautare Travertinul Yellow scapitat se distinge prin efectul mozaicat de un adevarat caracter artistic.CaracteristiciCu rezistenta specifica travertinului acest produs este prietenos cu natura ecologic. Are o rezistenta ridicata la mediul exterior desi structura materialului este specific scapitat. Dimensiunea produsului este de 2.3 cm latime cu 4.8 cm lungime. Se pot aplica tratamente de impermeabilizare pentru a fixa aspectul initial al pietrei si a-i spori rezistenta.UtilitateSe aplica proiectelor rezidentiale comerciale cu trafic mediu si ridicat institutionale si altele. Produsul se poate monta la interior si exterior deopotriva. Se foloseste la placarea peretilor in baie/dus la evidentierea semineelor la realizarea lucrarilor de placare la exterior (fatade terase etc.).Livrare si Montaj:Rock Star Construct SRL va sta la dispozitie cu echipele proprii de montaj profesional pentru orice tip de piatra naturala - oriunde pe raza Bucuresti-Ilfov. De asemenea va stam la dispozitie cu transport dedicat sau in sistem grupaj oriunde in tara si Europa - express sau programat.Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate din piatra naturala taiata cu multa grija de mesteri pietrari. Travertinul Yellow este un produs al naturii si niciodata doua bucati sau doua zone ale unei suprafete din piatra nu vor fi identice. Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.*Pret pe metru patrat (fara TVA)Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@piatraonline.ro sau telefon021 9907

Specificatii
Greutate U.M: 30
Detalii
Nr. bucati ambalaj 7 plase
Suprafata per cutie (mp) 0.65100000000000002
Material Travertin
Destinatie Living
Semineu
Fatada / Gard / Soclu
Utilizare Exterior - vertical
Interior - vertical
Dimensiune: 30 x 30 cm
Cod Produs MPN-2094
Selectie produs Standard
Gradul de variatie al culorii Mediu
Detalii achizitie produs
Ambalare Lada
Cantitate minima de comanda Cutie 0.651mp
Transport Rock Star Construct SRL va sta la dispozitie cu echipele proprii de montaj profesional pentru orice tip de piatra naturala - oriunde pe raza Bucuresti-Ilfov. De asemenea va stam la dispozitie cu transport dedicat sau in sistem grupaj oriunde in tara si Europa - express sau programat.
Tip Calcul Produs MP
Greutate
Greutate MP 30kg/mp
Intretinere si curatare
Impermeabilizant Recomandat LTP Mattstone / LTP Mattstone H20
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Color Intensifier
Produs pentru intretinere LTP Waxwash / LTP Stone Wash
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare pete LTP Power Striper
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Striper
Montaj
Adeziv Recomandat Weber Marmo.Plus 25kg
Consum adeziv 1sac = 3.5mp
Chit recomandat Chit Rosturi Weber Color Perfect
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii