Muzeul pietrelor ciudate: Elvis, E.T., Mihail Gorbaciov, Nemo…

06.12.2016
0 5 0
Rating:
Muzeul pietrelor ciudate: Elvis, E.T., Mihail Gorbaciov, Nemo…Colectia a fost initiata in urma cu mai mult de 50 de ani si contine peste 1700 de pietre care arata mai mult sau mai putin ca niste chipuri de oameni. Bineinteles, atractia o reprezinta pietrele care se apropie caricatural de chipurile celebritatilor: artisti, oameni politici, sportivi, chiar si personaje de film… Muzeul este astazi condus de Yoshiko Hayama, vaduva lui Shozo Hayama, initiatorul acestui muzeu ciudat.

 Pentru ca multe dintre exponate nu au nume, cateodata proprietarul invita vizitatorii sa puna nume pietrelor. Pentru doritori, muzeul se gaseste la doar 10 minute de mers din gara Kagemori. Este indicat sa sunati inainte a porni spre localitate pentru ca muzeul se mai inchide uneori, din varii motive personale, fara ca acest lucru sa fie anuntat. Semanand mai mult sau mai putin cu originalul uman, aceste pietre naturale dovedesc inca o data ca natura poate oferi mereu un spectacol uluitor.

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.