Ne marim echipa! Aplica acum la PIATRAONLINE - Piatraonline.ro
Prin apasarea butonului "Sunt de acord", acceptati cookie-urile de pe www.piatraonline.ro

Ne marim echipa! Aplica acum la PIATRAONLINE

07.02.2016
0 5 0
Rating:
Ne marim echipa! Aplica acum la PIATRAONLINE

PiatraOnline.ro este primul magazin online din România dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajări de interior şi de exterior. Compania Rock Star Construct, sub care opereaza brandul PIATRAONLINE, are o istorie de 9 ani pe piaţa românească şi este în topul furnizorilor de piatră naturală de pe piaţă. În ultimii ani, PIATRAONLINE a cunoscut o creştere spectaculoasă - de la creşterea colaborărilor cu cariere din străinătate (piatra naturală disponibilă în magazinul online şi în showroom provine din cele mai bune cariere din lume - Turcia, Germania, Egipt, India, Spania, Bulgaria) la deschiderea celui mai mare showroom de piatră naturală din România (1000 de metri pătraţi şi 100 de spaţii concept ce pun în valoare frumuseţea pietrei naturale).

Alătură-te echipei noastre!


Căutăm un Business Sales Representative care va avea ca responsabilităţi prospectarea pieţei şi consilierea clienţilor şi a potenţialilor clienţi.


Căutăm un Showroom Sales Representative, care va avea ca responsabilităţi vânzarea directă, către clienţii din showroom şi consilierea clienţilor şi potenţialilor clienţi.


Produse recomandate

Comentarii

Nu sunt comentarii
Adauga un comentariu sau o intrebare:
Ai achizitionat sau testat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.