PIATRAONLINE certificata ICERTIAS Elvetia

06.07.2017
0 5 0
Rating:
PIATRAONLINE certificata ICERTIAS Elvetia

International Certification Association GmbH (ICERTIAS) este o organizatie internationala, ce are sediul in Zurich, Elvetia si activeaza in peste 40 de tari, pe 4 continente. Organizatia sprijina si promoveaza la nivel global calitatea serviciilor si a produselor livrate de companii catre clienti. In acelasi timp ICERTIAS promoveaza si dezvolta cooperarea intre organizatiile de certificare, cercetare si testare cu scopul de a dezvolta la nivel international strategii si proceduri comune de testare, cercetare si certificare.

International Certification Association Elvetia este apreciata la nivel mondial pentru valoarea certificatelor Best Buy Award (bestbuyaward.org), QUDAL - QUality meDAL (qudal.com) and ICERTIAS Customers' Friend (customersfriend.org). Activitatea organizatiei a fost reflectata pozitiv de mari institutii media, printre care Bloomberg, CBS, NBC, Fox, The Wall Street Journal, Yahoo News, majoritatea concentrandu-se pe rezultatele cercetarilor de piata oferite de ICERTIAS.

PIATRAONLINE certificata ICERTIAS Elvetia

Printre clientii care detin certificate ICERTIAS se numara companii renumite in toata lumea: Procter and Gamble, Unilever, HP (Hewlett Packard), T-Mobile, Danone, Bonduelle, Bosch, Unicredit, Intessa, Nestlé, Dr Oetker, Heidelber Cement, Holcim, Henkel, Vaillant, Billa, Aldi, Lidl etc.

In acest context, ne bucuram ca ROCK STAR CONSTRUCT SRL, compania ce detine brandul PIATRAONLINE, a obtinut certificatul ”Customers' Friend”, prin care se confirma respectarea si implementarea celor mai inalte standarde internationale, standarde dezvoltate in relatia cu proprii clienti. Obtinerea certificatului ICERTIAS are la baza transparenta informatiei si accesul la informatie fara nici un fel de discriminare. Toti clientii nostri sunt tratati egali, intr-un mod nediscriminatoriu, indiferent de sex, orientare sexuala, rasa, nationalitate si religie.

ICERTIAS urmareste in egala masura si felul prin care serviciile si procedurile din cadrul companiei influenteaza pozitiv calitatea vietii si a sanatatii clientilor nostri. Aceasta este una dintre preocuparile noastre permanente, avand in vedere ca suntem constienti de importanta protejarii naturii, atat in cadrul exploatarii carierelor de piatra naturala, dar si al proceselor care implica deseurilor rezulte in urma comercializarii produselor din piatra naturala.

PIATRAONLINE certificata ICERTIAS Elvetia

Nu in ultimul rand recunoasterea International Certification Association vizeaza si tratamentul angajatilor din fiecare departament. Intre conditiile obligatorii impuse de ICERTIAS, la punctul 8, este specificata determinarea directa intre satisfactia clientului si satisfactia angajatului. Pentru acest lucru, PIATRAONLINE a incercat mereu sa asigure cele mai bune conditii de lucru pentru angajatii sai.

PIATRAONLINE este constienta ca succesul in afaceri este influentat major de raportul intre calitatea produselor, a serviciile oferite – pe de o parte si pe alta parte - modul in care relationeaza resursele umane, filozofia companiei si respectarea legilor si normelor care ofera predictibilitate unei dezvoltari durabile.  

Certificatul ”Customers' Friend” reprezinta asadar o dovada in plus ca practicile noastre atat in relatia cu clientii, cat si cu angajatii nostri respecta si normele impuse de un asemenea organism de certificare renumit cum este International Certification Association.

PIATRAONLINE certificata ICERTIAS Elvetia
Produse recomandate


Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.