Pardoseala din travertin - 10 exemple de spatii spectaculoase

22.04.2016
0 5 0
Rating:
Pardoseala din travertin - 10 exemple de spatii spectaculoaseDupă cum v-am povestit, travertinul este în tendinţele anului ce de-abia a început. Este cel mai popular tip de piatră naturală datorită aspectului cald şi elegant în acelaşi timp, dar şi datorită faptului că există variante de travertin potrivite pentru orice buget. Iată zece spaţii spectaculoase, cu pardoseala placată cu travertin.

O bucătărie deschisă, aerisită, în care nuanţele gri şi crem ale travertinului (model french pattern) adaugă farmec. Pentru peretele de la bucătărie, s-a folosit tot un tip de piatră naturală, pentru coerenţă.

Transitional Kitchen by Hawthorne Kitchen & Bath Designers Signature Kitchens, Inc.

O baie mare, în linii contemporane, în care travertinul deschis la culoare completează notele calde din întregul ambient.

Contemporary Bathroom by Austin Interior Designers & Decorators Laura Burton Interiors

Bucătărie cu accente rustice, în care travertinul punctează, alături de cadrul din lemn brut al uşii, principiul natural, puternic explorat în amenajările de acest tip.

Rustic Kitchen by Old Lyme Architects & Building Designers Nautilus Architects LLC

O baie cu pardoseala din travertin vein cut şi blatul din marmură albă, o asociere curajoasă şi de efect.

Modern Bathroom by Houston Architects & Building Designers Collaborative Design Group-Architects & Interiors

În exemplul de mai jos, pardoseala din travertin dintr-o casă impresionantă are o greutate importantă în context, este un exemplu în care vedem versatilitatea materialului - placa capătă o exuberanţă mai degrabă apropiată de marmură.

O bucătărie cu insulă în centru, în culori tari - aici, prezenţa travertinului încălzeşte roşul puternic şi adaugă o notă elegantă întregului ambient.

Traditional Kitchen by Oregon City Kitchen & Bath Designers Diane Plesset, CMKBD, NCIDQ, C.A.P.S.

Un hol micuţ, cu rafturile deschise, unde pardoseala din travertin (tot în french pattern) aduce luminozitate şi eleganţă.

Traditional Entry by Millbrook Architects & Building Designers Crisp Architects

Pardoseala din travertin într-un living cu note contemporane - finisajul polişat şi placa mare sunt trăsături care susţin bine spaţiul generos, iar asocierea cu piatra închisă la culoare punctează un contrast interesant în spaţiu.

Contemporary Living Room by Calgary Design-Build Firms Homes by Avi

Un hol cu accente rustice - placa de travertin aleasă este french pattern, cu marginile dălţuite şi suprafaţa antichizată, apropiată de atmosfera specifică French Rustic.

Rustic Hall by Woodside Photographers Bernard Andre Photography

O pardoseala cu un aspect similar cu cel din imaginea de mai jos poţi avea dacă alegi travertinul Silver - nuanţele de gri metalic sunt excelente, mai ales în combinaţie cu alte gri-uri şi sau alb.

Beach Style Kitchen by Madison Interior Designers & Decorators Jules Duffy Designs

Dacă vrei să afli mai multe despre tipurile de travertin potrivite pentru proiectul tău de pardoseală, sună-ne la +4021 9907 sau vino în showroom să vezi spaţiile concept!
Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.