Pardoseala terasei: tipuri de travertin pentru exterior

11.03.2015
0 5 0
Rating:
Pardoseala terasei: tipuri de travertin pentru exteriorDacă ești în căutarea unui tip de placă din piatră naturală pentru pardoseala terasei, trebuie să știi că travertinul este una din cele mai eficiente soluții: este unul din cele mai populare materiale, datorită calităților sale: este rezistent și are un aspect elegant, cald. Plăcile de travertin potrivite pentru exterior sunt mai groase (3 cm) iar pentru o rezistență cât mai mare, trebuie impermeabilizate. Iată câteva tipuri de travertin recomandate pentru acest tip de montaj:
Travertinul Peach, cu pattern de tip French și cu finisaj antichizat: placa are variații de culoare frumoase, ce ating culoarea piersicii dar păstrează și tonurile pământii caracteristice travertinului.

Citește și articolul despre folosirea pietrei naturale pe terasă: la ce trebuie să fii atent.

Travertinul Noce, cu finisaj brushed & chiseled (periat, cu marginile dăltuite), cu aspectul său "purtat" și culoarea mai închisă, este potrivit pentru terase sau spații exterioare casei, având o rezistență crescută la schimbările de temperatură dar și la traficul mediu sau intens. Același material este disponibil și în varianta tumbled (antichizată).

Informează-te despre finisajele plăcilor de piatră naturală!


Placa de travertin pentru exterior poate fi și Noce, disponibilă și în varianta de pattern French, cu finisajul brushed & chiseled edge (periat, cu marginile dăltuite), cu aspectul final ca în imaginea de mai sus, dar și cu finisajul tumbled (antichizat).


Poți alege pentru placarea terasei sau a zonei exterioare casei și o placă de travertin clasic (în imaginea de mai sus o placă antichizată, French pattern) disponibilă și în finisaj periat, cu marginile dăltuite, simplu, French pattern sau French pattern buceardat.


Dacă vrei să afli mai multe despre piatra naturala potrivita pentru terasa ta, sună-ne la +4021 9907 sau vino în showroom să vezi spaţiile concept!

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.