Piatra naturala - idei DIY de placari cu Ardezia Flexibila SKIN

01.06.2016
0 5 0
Rating:
Piatra naturala - idei DIY de placari cu Ardezia Flexibila SKINArdezia flexibilă SKIN e un material perfect pentru pasionații de proiecte do-it-yourself. Foaia din acest material păstrează aspectul natural, texturat al pietrei naturale însă, creată cu ajutorul unei tehnologii avansate, îi oferă calități inedite: este extrem de ușoară, subțire și flexibilă. În plus, e ușor de montat pe aproximativ orice bază: pereți, mobilă, etc. Iată câteva idei de proiecte DYI pe care le poți face cu ușurință, pentru a-ți înfrumuseța casa:

1) Placarea unui dulap
Dacă ai un dulap de care te-ai plictisit, îl poți transforma într-o piesă frumoasă aplicând câteva zone de ardezie. Ai nevoie de adezivul potrivit, și apoi, după ce ai măsurat zonele pe care vrei să aplici foaia de ardezie și ai decupat foaia, le aplici, simplu și rapid, pe piesa de mobilier.Dulap placat cu ardezie flexibila. Sursa: svetinterieru.cz

Și dulapul de la bucătărie poate fi înfrumusețat cu accente de ardezie, ca în exemplul de mai jos, în care mici zone din dulapul de la bucătărie au fost placate cu foaie de ardezie de culoare deschisă.

Poți placa astfel, în manieră similară, și corpurile de perete din living. În această amenajare, culoarea închisă a foii aplicată pe dulăpioare este de efect, contrastează cu pereții albi și cu pardoseala deschisă la culoare.


2. Scaun și masă

Poți da un aer fresh și bucătăriei dacă aplici pe masă un strat de ardezie flexibilă. O masă simplă, de lemn, poate deveni centrul de atenție al bucătăriei dacă alegi o placă cu nuanță potrivită. La fel, poți îmbrăca și scaunele – chiar dacă sunt un pic curbe, foaia de ardezie se va plia perfect.


3. Perete de bucătărie

Piatra naturală merge perfect cu lemnul, care îi mai îmblânzește aspectul. Venaturile prezente pe placă îi conferă acesteia o personalitate puternică, care va contribui la o amenajare de efect.

4. Ușa de la intrare
Un proiect inedit, care va schimba o banală ușă într-un puternic punct de interes al spațiului.


Mai multe despre ardezia flexibilă aflați din clipul realizat de echipa "Casa, construcție și design" (Prima TV)Ce tip de ardezie flexibilă SKIN poți alege?
În oferta PiatraOnline.ro, găsești 20 de variante de ardezie flexibilă: te poți bucura de nuanțele subtile ale ardeziei Auburn, de contrastele ardeziei Autumn sau Autumn rustic, sau de expresii mai intense, precum Californian Gold, Golden sau Jeera Green. Vezi toate cele 20 de modele de ardezie flexibilă aici.

Ce tratament trebuie să aplici foii de ardezie SKIN?
Fiind tot un tip de piatră naturală, impermeabilizarea (sigilarea porilor) în cazul ardeziei flexibile este de dorit. Ardezia este o piatră rezistentă, care nu absoarbe lichidele însă poate fi pătată cu substanțe des întâlnite într-o locuință (detergenți, grăsimi, vin etc.) dacă nu este bine impermeabilizată. Impermeabilizantul recomandat pentru ardezia flexibilă este LTP Mattstone.Dacă vrei să afli mai multe despre ardezia flexibila pentru proiectul tău, sună-ne la telefon +4021 9907 sau vino în showroom să vezi spaţiile concept!

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.