Piatra naturală decorativă pentru terasă

23.03.2015
0 5 0
Rating:
Piatra naturală decorativă pentru terasăPiatra naturală decorativă, alături de marmură, travertin, ardezie, este o soluție frumoasă și durabilă pentru placarea terasei și a spațiului exterior casei: piatra decorativă Kavala este disponibilă în mai multe variante de finisaj și iese în evidență datorită faptului că este o piatră compactă și densă (deci durabilă), cu o textură ce nu permite alunecarea.

Iată câteva tipuri de piatră decorativă Kavala potrivite pentru placarea terasei:

Ardezie Kavala Roman Pattern (hand cut)


Acest tip de piatră naturală este excepțional de rezistent la trafic greu și îngheț/dezgheț și se folosește cu precădere la pavarea aleilor, trotuarelor sau pentru amenajarea curților și grădinilor. Plăcile pot fi așezate deasupra prundișului, direct pe suprafețe verzi, pot fi montate pe pat de nisip (în cazul aleilor pietonale) sau pe beton cu șapă semi-umedă, atunci când se dorește asigurarea rezistenței în zonele traversate frecvent sau parcări auto.

Citește și articolul cu detalii tehnice despre montajul pietrei naturale pe terasă!

Ardezie Kavala French Pattern

Ardezia Kavala în French Pattern păstrează toate calitățile acestui tip de material (duritate, rezistență la trafic intens) iar nuanța de gri o face ușor de asortat cu lemnul, metalul sau sticla, fiind potrivită pentru amenajări rustice, moderne sau contemporane.

Piatra naturală decorativă Kavala 30cm x lungimi libere și 20cm X lungimi libere

Diferența între aceste două tipuri de plăci este dată de dimensiuni, ce trebuie alese în funcție de aspectul final dorit. Placa de ardezie astfel tăiată poate fi folosită pentru amenajarea curților și grădinilor, unde poate servi fie ca treaptă de grădină sau ca parte dintr-o alee ce delimitează spațiul, accentuând astfel aspectul natural.Dacă vrei să afli mai multe despre piatra naturala potrivita pentru proiectul tău, sună-ne la +4021 9907 sau vino în showroom să vezi spaţiile concept!
 

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.