Piatra naturală în România: tendinte pentru 2016

18.01.2016
0 5 0
Rating:
Piatra naturală în România: tendinte pentru 2016Piatra naturală câştiga teren în Romania, iar în ultimii ani, amenajările cu marmură, travertin sau ardezie, sunt din ce în ce mai căutate. Românii se inspiră din amenajările luxury şi dau valoare materialelor naturale, conform reprezentanţilor PiatraOnline. Care sunt tendinţele în ceea ce priveşte piatra naturală, pentru 2016?

Pentru acest an, tendinţele de integrare a pietrei naturale în amenajări încep, în primul rând, cu travertinul. Este foarte căutată piatra care are un aspect similar cu lemnul, cum ar fi travertinul Latte, classic vein-cut sau wave, toate acestea fiind în nuanţe relaxante de crem şi foarte uşor de integrat în spaţii cu note mediteraneene, accente din ce în ce mai populare în preferinţele românilor ” declară Mariana Brădescu, co-fondator PiatraOnline.

Pardoseală travertin

Marmura se anunţă a fi unul din materialele-vedetă, dupa ce, în ultimii ani, a cunoscut o revenire în preferinţele designerilor şi arhitecţilor, mai ales în cazul conceptelor contemporane: “Pe lângă marmura albă şi cea beige, în 2016 va continua trendul ascendent al culorilor tari pentru amenajările ieşite din comun. Vorbim aici de marmura neagră, simplă sau cu venaturi albe, cea roşie, sau marmura violet” completează Mariana Brădescu.

Pardoseală marmură Burdur beige, polişată


Piatra naturală poate fi folosită şi pentru zone statement şi accente pe perete, fie în bucătărie, living, holuri sau băi: “Anul acesta, preferinţele legate de mozaicurile de piatră se vor îndrepta către variantele de lux, de tipul 3d sau din onix. Este căutat şi aspectul de tip “brick”, alb, realizat din marmură Thassos, o marmură cunoscută pentru albul său curat.”

Traditional Kitchen by Chicago Kitchen & Bath Designers Rebekah Zaveloff | KitchenLab

Dacă vrei să afli mai multe despre tipurile de piatră naturală în tendinţe, sună-ne la +4021 9907, sau scrie-ne pentru o calculație.

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.