X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

Piatra poligonala, excelenta pentru amenajari interioare

publicat in: Living // pe 20.02.2017
m
In interviul de mai jos proprietarul afirma ca a vrut o casa in care sa se simta ca si cum ar fi mereu in vacanta. Asta este si ideea. Alaturi de piatra naturala poligonala poti sa te crezi mereu in vacanta. Aceste pietre pot fi din ardezie, marmura sau calcar. Cromatica lor este foarte diversa. Ele pot fi gri – ardezia Kavala, maronii – Kavala, Rusty Brown, caramizii – Calcar Macedonia, verde – ardezia Verde Laguna, alb galbui – calcar Rustic Stone White, alb – marmura Thassos, policolora (crem, gri, ruginiu, galben) -  marmura Rock Face Pepem si altele.
m
amenajari interioare rustic piatra poligonala
 
m
Marimea acestor roci se incadreaza intr-un standard a carui grosime ajunge pana la 5 cm, cu o diagonala de minim 20 cm si maxim 30 cm. Datorita acestor variatii, aspectul general este unul foarte dinamic. Putem alege doua tipuri de montaj. Unul este cu rosturi, de preferat cu o culoare diferita de cea a rocii, care sa evidentieze atat cromatica, cat si contururile neregulate ale pietrelor.

Celalalt tip de montaj este fara rosturi (spatiile dintre pietre raman neacoperite) si subliniaza mai bine aspectul brut al pietrelor poligonale, in acest caz insa montajul se face prin cioplire piatra cu piatra pentru a apropia cat de mult fiecare piatra de celelalte.
l
 

Versatilitatea si personalitatea pietrelor poligonale in amenajarile interioare

Dupa cum puteti observa si in fotografiile cu care ilustram acest articol, orice tip de mobilier, orice stil decorativ abordam, acesta se potriveste fara rezerve intr-o incapere placata cu piatra poligonala. Piatra poligonala functioneaza perfect alaturi de lemn (cel mai des), dar si de metal. Dialogheaza firesc cu tesaturile fine, dar si cu pielea naturala sau sintetica. Accepta un spatiu supra aglomerat, cu mobilier masiv, dar la fel de bine si unul foarte aerisit, cu mobilier minimalist.
 
amenajari interioare rustic piatra poligonala

Dimensiunea spatiului amenajat nu influenteaza in nici un fel atmosfera generala: poate fi o sufragerie mare sau mica, o mansarda, un dormitor mic, o baie generoasa, o bucatarie, un birou, mare sau mic etc. Piatra poligonala se armonizeaza in orice cadru. Ca sa nu mai vorbim despre frumusetea inegalabila a unui semineu placata cu piatra diagonala...
amenajari interioare rustic piatra poligonala

m
Piatra poligonala, un material cald

Departe de a fi un material rece, piatra poligonala asigura o temperatura constanta in interior, pentru ca acest lucru tine mai mult de felul in care se izoleaza casa. Sa nu uitam ca locuintele anticilor, cetatile Evului Mediu sau castelele epocii moderne, toate au fost construite din piatra si toate au asigurat un trai comod acelor oameni de-a lungul a mii de ani.

Deci, acest aspect al pastrarii temperaturii constante intr-o casa placata la interior cu piatra naturala - poligonala in cazul nostru – este lamurit. Iarna e cald, iar vara racoare. In afara faptului ca este un bun izolator, mai trecem in dreptul pietrei poligonale doua beneficii majore: durabilitatea extrem de mare si rezistenta la foc.


amenajari interioare rustic piatra poligonala


amenajari interioare rustic piatra poligonalaamenajari interioare rustic piatra poligonala


 
amenajari interioare rustic piatra poligonala
 
Proprietar vorbind despre placarea unui interior de casa cu piatra poligonala din calcar: ”Ne-am dorit un mediu cât mai aproape de natură, să dăm un aspect de cabană locuinței noastre, pentru ca de fiecare dată când ajungem acasă să ne simțim ca în vacanță."
,

 

 


 

 


Daca mai doriti alte informatii despre amenajarile interioare cu piatra poligonala, nu ezitati sa ne contactati prin email, telefonic sau sa vizitati showroomul nostru din Aleea Teisani, 137 A, sector 1, Bucuresti, un adevarat Generator de Inspiratie!


Surse foto: pinterest.com, decoist.com clipgoo.com

 

Piatra poligonala, excelenta pentru amenajari interioare
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Produse similare:

Ardezie poligonala Homa (1mp = 18-22 buc)
Cod PNP-2254
Produs adus pe comanda
Pret cu TVA 38,58 Lei
Produs adus pe comanda
Ardezie poligonala Rhodos (1 mp = 25-30 buc)
Cod PNP-2263
Produs adus pe comanda
Pret cu TVA 47,41 Lei
Produs adus pe comanda
Limestone poligonal Rustic Stone White
Cod PNP-2260
Produs adus pe comanda
Pret cu TVA 43,00 Lei
Produs adus pe comanda

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii