PIATRAONLINE apreciata de European Business Awards si ELLE Decoration Romanian Design Awards

21.10.2016
0 5 0
Rating:
PIATRAONLINE apreciata de European Business Awards si ELLE Decoration Romanian Design AwardsDesignul showroom-ului PIATRAONLINE a fost creat de Phenomena Design Laboratory, arhitectul Eduard Baicu Stanescu fiind coordonatorul de proiect. Spatiul expozitional se desfasoara pe doua nivele, incercand inca de la inceput sa imbinam utilul cu placutul, adica un design interior modern cu un acces usor la produsele si la propunerile noastre de amenajari. Ne bucuram acum ca un asemenea prestigios concurs, ELLE Decoration Romanian Design, a apreciat rezultatul colaborarii dintre noi si Phenomena Design Laboratory, aceeasi companie care s-a ocupat si de rebranding-ul nostru si de noua strategie de comunicare.

Cu aceeasi mandrie ne raportam si la distinctia primita din partea European Business Awards, in cadrul carora PIATRAONLINE a fost premiata pentru strategiile de marketing si PR si implementarea lor in comunicarea la nivel national, in perioada 2015-2016. European Business Awards urmareste desemnarea celor mai inovative companii si modele de business de pe continent, promovand in acest fel ideile de afaceri noi si de succes.

In editia 2015/2016 s-au înscris peste 32.000 de organizatii din 33 de tari. Castigatorii editiilor precedente fac parte dintr-o serie foarte diversa de industrii: constructii de masini, farmaceutica, moda, cosmetica, afaceri online, productie si transport etc. Acestia au fost apreciati de-a lungul anilor de un public format din presedinti de stat, industriasi si afaceristi de top, antreprenori, proprietari de mass-media si academicieni din cele 33 de state ale Europei. Companiile participante la European Business Awards au o cifra de afaceri insumată de peste 1.2 trilioane EURO si peste 2.7 milioane de angajati.

Recunoasterea meritelor PIATRAONLINE ne onoreaza si ne motiveaza sa ne respectam in continuare promisiunile facute clientilor si mediului de afaceri, precum si normele de sustenabilitate nationale si internationale.

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.