X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

PIATRAONLINE apreciata de European Business Awards si ELLE Decoration Romanian Design Awards

publicat in: Noutati // pe 21.10.2016Designul showroom-ului PIATRAONLINE a fost creat de Phenomena Design Laboratory, arhitectul Eduard Baicu Stanescu fiind coordonatorul de proiect. Spatiul expozitional se desfasoara pe doua nivele, incercand inca de la inceput sa imbinam utilul cu placutul, adica un design interior modern cu un acces usor la produsele si la propunerile noastre de amenajari. Ne bucuram acum ca un asemenea prestigios concurs, ELLE Decoration Romanian Design, a apreciat rezultatul colaborarii dintre noi si Phenomena Design Laboratory, aceeasi companie care s-a ocupat si de rebranding-ul nostru si de noua strategie de comunicare.

Cu aceeasi mandrie ne raportam si la distinctia primita din partea European Business Awards, in cadrul carora PIATRAONLINE a fost premiata pentru strategiile de marketing si PR si implementarea lor in comunicarea la nivel national, in perioada 2015-2016. European Business Awards urmareste desemnarea celor mai inovative companii si modele de business de pe continent, promovand in acest fel ideile de afaceri noi si de succes.

In editia 2015/2016 s-au înscris peste 32.000 de organizatii din 33 de tari. Castigatorii editiilor precedente fac parte dintr-o serie foarte diversa de industrii: constructii de masini, farmaceutica, moda, cosmetica, afaceri online, productie si transport etc. Acestia au fost apreciati de-a lungul anilor de un public format din presedinti de stat, industriasi si afaceristi de top, antreprenori, proprietari de mass-media si academicieni din cele 33 de state ale Europei. Companiile participante la European Business Awards au o cifra de afaceri insumată de peste 1.2 trilioane EURO si peste 2.7 milioane de angajati.

Recunoasterea meritelor PIATRAONLINE ne onoreaza si ne motiveaza sa ne respectam in continuare promisiunile facute clientilor si mediului de afaceri, precum si normele de sustenabilitate nationale si internationale.

PIATRAONLINE apreciata de European Business Awards si ELLE Decoration Romanian Design Awards
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Produse similare:

Ardezie Verde Laguna 5cm x LL
Cod PND-2242
Produs adus pe comanda
Pret cu TVA 103,63 Lei
Produs adus pe comanda
Travertin Classic Cross Cut Mat 61 x 30.5 x 1.2 cm
Cod TVT-2930
Produs adus pe comanda
Pret cu TVA 128,99 Lei
Produs adus pe comanda

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii