X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
GAMA DE PRODUSE

PIATRAONLINE este alaturi de Fundatia Regina Maria

publicat in: Noutati // pe 16.10.2019

Dar din dar se face rai

PIATRAONLINE participa la Gala ”Din Inima pentru Viitor”, eveniment organizat de Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria, ce va avea loc pe 18 octombrie, la ora 18:30 la Hotel Intercontinental din Bucuresti. 
Acest eveniment are ca scop strangerea de fonduri pentru a oferi servicii medicale gratuite si medicamente prin policlinicile sociale, persoanelor si familiilor din medii defavorizate, precum si servicii de ingrijire sociala afterschool pentru copiii parintilor fara posibilitati. 
De asemenea, Gala ”Din Inima pentru Viitor” reprezinta prilejul perfect de a uni top managementul celor mai mari companii din Romania, antreprenori si diplomati intr-o cauza comuna. Prin implicarea in societate si in educatie, reusim sa dam nastere unei societati sanatoase, unde cu totii putem trai o viata decenta. 
Fundatia Regina Maria este preocupata constant de cooptarea persoanelor cu putere de decizie in companii, pentru a le arata cat de important este rolul lor, atat in companie, cat si in societatea in care traiesc. Unul dintre acesti oameni este Mariana Bradescu, Managing Partner PIATRAONLINE, care a acceptat sa fie si MC-ul acestui eveniment. 
Un business solid trebuie sa dea inapoi ceva comunitatii sale, iar PIATRAONLINE a ales sa inceapa o serie de interviuri cu povesti ale unor oameni inspirationali, de la care avem intotdeauna cate ceva de invatat. Si nu numai atat. PIATRAONLINE se implica in mod activ in proiectele sociale in care crede. 

Din fondurile donate la Gala ”Din Inima pentru Viitor” din anul precedent, au fost oferite 19.000 de consultatii si tratamente medicale (din care 5.600 gratuite) catre un numar de 5.600 de pacienti (dintre care 2.600 fara venituri si fara asigurari medicale) in cele doua policlinici sociale. De asemenea, 200 de copii defavorizati si-au continuat activitatile educationale. 
Aceasta gala este destinata persoanelor defavorizate, un eveniment prin care sa fie redata demnitatea batranilor prin servicii medicale gratuite, dar si sansa copiilor din familii fara posibilitati sa se dezvolte pentru a contribui la randul lor. Asa ca doneaza si tu!
Implicarea in proiectele sociale este foarte importanta pentru PIATRAONLINE. Pozitionarea companiei drept un ”Generator de inspiratie” are menirea de a ne transforma la nivel individual, dar si colectiv, deoarece sa contribuim in viata societatii reprezinta unul dintre pilonii dezvoltarii. 
 

PIATRAONLINE este alaturi de Fundatia Regina Maria
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Produse similare:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii