X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

PIATRAONLINE, in finala EY Entrepreneur of the Year 2017

publicat in: Noutati // pe 06.04.2017


Competitia EY World Entrepreneur of the Year este singura de acest fel desfasurata la nivel global, care premiaza antreprenorii pentru strategia si viziunea lor in dezvoltarea afacerilor, pentru spiritul novator, integritatea personala si implicarea benefica in viata comunitatii. Evenimentul se organizeaza de peste 30 de ani, in 145 de orase din 60 de tari, acoperind mai mult de 94% din economia globala. Din 2014, competitia se desfasoara si in Romania.

Mariana Constantinescu-Bradescu, Managing Partner al ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, compania proprietara a brandului PIATRAONLINE, a facut parte din cei selectati in finala EY World Entrepreneur of the Year. Cele 46 de companii  reprezentate in aceasta etapa au totalizat venituri de 535 milioane EUR, cu 8.000 de angajati si un numar mediu de 180 de angajati in 2015. ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, prin brandul sau PIATRAONLINE, a inregistrat o cifra de afaceri in 2015 de 4,4 milioane EURO.

Juriul de anul acesta a fost format din următorii: Levente Hugo Bara - Director General Supremia Grup, Dan Farcasanu – Director de investitii Resource Partners, Ruxandra Hurezeanu – Director General Ivatherm, Mariu Stefan – CEO Autonom Rent a Car si Dragos Petrescu – CEO City Grill Restaurants. Metodologia de inscriere, calificare si evaluare a fost aceeasi aplicata la nivel global in toate tarile care participa la acest program  si s-a axat pe 6 componente principale: spiritul antreprenorial, performanta financiara, directia strategica, impactul global si asupra comunitatii, inovatia si integritatea personala.

Mariana Constantinescu-Bradescu, Managing Partner al Rock Star Construct: „Succesul in afaceri vine din increderea in parteneri. Iar pentru echipa PIATRAONLINE parteneri ne sunt nu doar furnizori de produse si servicii, ci si clientii. In orice afacere corecta castigul este reciproc, de aceea am investit foarte mult atat in mesajul nostru pe piata, in calitatea serviciilor, dar si in procedurile prin care urmarim sa respectam natura. Am vrut sa fim mereu bine intelesi si transparenti in mediul de afaceri national si international si in societatea romaneasca. Faptul ca am fost selectati in etapa finala a acestei prestigioase si respectate competitii internationale dovedeste faptul ca am reusit ceea ce ne-am propus. Ne-am bucurat ca ne-am aflat in compania unor nume recunoscute de antreprenori locali, realizand si cu aceasta ocazia un schimb reciproc de experienta cu scopul comun de a consolida economia romaneasca.”

PIATRAONLINE si-a inceput activitatea in 2007 avand ca activitate principala comercializarea produselor din piatra naturala. In 2010 a fost lansat site-ul piatraonline.ro, din 2017 existand si varianta in engleza, prin care se urmareste intensificarea exportului pe piata europeana de profil, unde activeaza deja din 2014. In anul 2016, PIATRAONLINE a trecut printr-un laborios si complex proces de rebranding si restructurare procedurala interna. Extinderea si diversitatea activitatii vor continua si in anii urmatori, in concordanta si cu incredere in estimarile pozitive ale econonomiei romanesti.

Mai multe informatii despre activitatea si initiativele PIATRAONLINE puteti afla citind si articole precum cele la referitoare la concursul deschis bloggerilor prin proiectul 10DesignBlog, despre participarea PIATRAONLINE la European Business Awards si ELLE Decoration Romanian Design Awards sau aportul sau la strangerea de fonduri pentru organizatia ”Salvati Copiii”, precum si despre intalnirea lunara a Asociatiei Clubul Roman de Mobila.

PIATRAONLINE, in finala EY Entrepreneur of the Year 2017
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Produse similare:

Pret cu TVA 116,85 Lei
IN STOC
Travertin Latte French Pattern Set Periat si Daltuit 1.2cm
Cod TVT-2975
Produs adus pe comanda
Pret cu TVA 128,99 Lei
Produs adus pe comanda

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii