PIATRAONLINE, in Liga Bursei de Valori Bucuresti

12.04.2017
0 5 0
Rating:
PIATRAONLINE, in Liga Bursei de Valori Bucuresti

Orice economie se dezvolta mai rapid si mai sustinut in masura in care exista structuri si focare care sa poata genera predictibilitate si incredere in legile de piata. In momentul acesta Romania isi consolideaza structurile economice, iar aparitia proiectelor de promovare a companiilor de succes juca un rol tot mai important pentru viitorul apropiat. Unul dintre aceste proiecte este Made in Romania: Liga BVB, organizat de Bursa de Valori Bucuresti, avand ca scop cresterea economiei Romanesti. Intr-un asemenea context, ne exprimam bucuria ca PIATRAONLINE, prin Mariana Constantinescu-Bradescu, Managing Partner, a fost aleasa sa faca parte dintre cele 50 companii ce au ajuns in etapa finala a acestui program.

Made in Romania: Liga BVB, initiat de Bursa de Valori Bucuresti, se afla la prima editie si urmareste identificarea si sustinerea viitoarelor motoare ale economiei locale si regiune. Acest proiect ofera celor 15 companii finaliste din cele 50 selectate pentru a ajunge in etapa finala, un program special de îndrumare in perioada aprilie - noiembrie 2017, sub forma de training-uri, workshop-uri, oportunități de dezvoltare a afacerilor, pentru a impulsiona creșterea organică a companiilor.

Training-urile oferite vor cuprinde mai multe arii de interes pentru orice companie în creștere, printre care: branding, marketing și tehnici de vânzare, dezvoltarea de produse, consultanță în management, alternative de finanțare, raportare financiară, relația cu investitorii, procesul de listare la bursă și alte subiecte asemănătoare.

In faza initiala a programului au fost propuse peste 160 de companii. PIATRAONLINE a fost aleasa printre cele 50 finaliste de catre un juriu format din 12 experți de top ai pieței si 12 membri in comitetul de nominalizare, printre care investitori instituționali, business angels și antreprenori, precum și profesioniști din mediul de afaceri. Selectia juriului a fost facuta pe baza rezultatelor din zonele financiara, de marketing si publicitate si de bune practici. In ultima etapa au fost selectate 15 din cele 50 de companii finaliste,companii ce vor beneficia de programul amintit mai sus.

Pasiunea, in cazul nostru pentru piatra naturala, nu este de ajuns intr-o economie haotica, imprevizibila. Pasiunea functioneaza in afaceri doar daca economia este stabila, cu un grad cat mai mare de predictibilitate. Suntem optimisti in privinta dezvoltarii mediului de afaceri de la noi, si prezenta PIATRAONLINE in compania altor intreprenzatori de succes constituie o demonstratie incontestabila a trendului ascendent din economia romaneasca.

Ne mandrim cu alegerea noastra in aceasta liga selecta a Bursei de Valori Bucuresti si felicitam toate acele companii selectate pentru etapa finala, companii romanesti care au avut o dezvoltare frumoasa si au un potential enorm sa fie urmatoarele listate la Bursa de Valori Bucuresti.” (Mariana Constantinescu-Bradescu, Managing Partner PIATRAONLINE)

Despre aceasta prima editie a Made in Romania, Lucian Anghel, Președintele Consiliului de Administrație al Bursei de Valori București, a declarat, conform siteului start-up.ro:

Prin lansarea Made in Romania dorim să aducem în centrul atenției viitoarele stele ale economiei românești, și, totodată, dorim să le ajutăm să crească și să le oferim oportunități unice de dezvoltare. Acesta este primul proiect de acest gen lansat vreodată în România, care susține necesitatea de a oferi training-uri de calitate si îndrumare companiilor și suntem mândri că l-am putut pregăti împreună cu partenerii noștri...

Mai jos puteti vedea un videoclip rezumand momentele principale si atmosfera acestui eveniment:

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.