PIATRAONLINE la Marmomacc

02.10.2015
0 5 0
Rating:
PIATRAONLINE la MarmomaccMarmomacc
este cel mai important eveniment, la nivel global, dedicat operatorilor în industria pietrei naturale. Cu o istorie de 50 de ani (sărbătoriți în cadrul ediției din acest an), târgul, ce are loc la Verona, Italia, în perioada 30 septembrie – 3 octombrie oferă participanților o zonă specială, denumită “Teatrul pietrei italiene” dedicată istoriei italiene în prelucrarea pietrei: tehnologie nouă și produse inovatoare, inspirație pentru arhitecți și designeri. Mai mult, în cadrul evenimentului are loc și prima ediție a summit-ului internațional al pietrei naturale, primul summit internațional ce implică cele mai importante asociații de piatră naturală din lume.

Anul acesta, reprezentanții PiatraOnline participă la Marmomacc: “Aici vezi cu adevărat ce înseamnă piatra dusă la nivel de artă: fiecare piesă de mobilier, fiecare corp de iluminat, totul este tradus în forme spectaculoase și gândit excelent din punct de vedere al design-ului” povestește Mariana Brădescu, Business Development Manager PiatraOnline.ro.

O prezentare în cifre a târgului Marmomacc:Evenimentul sărbătorește cea mai mare comunitate de profesioniști în domeniul pietrei naturale, cu evenimente, standuri și informații din fiecare etapă a prelucrării pietrei, de la materialul brut până la aplicarea finisajelor, de la tehnologii absolut noi de procesare a pietrei până la aplicații și studii de caz în design și arhitectură.


Concept birou piatră naturală Marmomacc 2015


Trepte suspendate, piatră naturală. Marmomacc 2015


Fotoliu piatră. Marmomacc 2015


Concept spa piatră naturală. Marmomacc 2015
Exemple de finisaje inedite ale plăcilor de piatră naturală:

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.