PIATRAONLINE, participanta la ADN Antreprenor

11.04.2017
0 5 0
Rating:
PIATRAONLINE, participanta la ADN Antreprenor

Un astfel de eveniment, prin faptul ca intermediaza un contact nemijlocit intre antreprenorii care au reusit si oameni care sunt la inceput de drum, care vor sa isi implineasca visul, demonstreaza maturitatea economiei romanesti. Si nu doar atat, existenta acestui eveniment, aflat, iata, la a treia editie, reprezinta dovada incontestabila a interesului oamenilor tineri pentru mediul de afaceri. Iar acest mediu este departe de a fi unul usor de cucerit. Fiecare isi conduce afacerea si reuseste intr-un fel unic, pentru ca ADN-ul fiecarui antreprenor este unic. Modelul nu se repeta niciodata, de accea este bine sa iei contact cu cat mai multe experiente traite de intreprinzatori si de manageri. Indiferent de nivelul afacerii tale, trebuie sa fii mereu pregatit sa ii asculti pe cei care au ajuns mai departe decat tine.

In cadrul conferintei ADN Antreprenor, am vorbit publicului despre pasiunea noastra pentru piatra naturala si despre impunerea brandului PIATRAONLINE in cei 10 ani de activitate in Romania si in strainatate. Dar am si ascultat speakeri din alte domenii, cu alte experiente, cu alte grade de expertiza. Asadar, ADN Antreprenor merita toata atentia pentru ca este printre evenimentele care sprijina antreprenoriatul autohton, prin coagularea si etalarea spiritului de intiativa in tot ce poate oferi el mai benefic dezvoltarii economiei noastre.” Mariana Constantinescu-Bradescu, Managing Partner PIATRAONLINE

Printre antreprenorii care si-au impartasit experienta, viziunea si strategiile lor de marketing la ADN Antreprenor au facut parte: Dragos Petrescu, Presedinte, City Grill Restaurants; Dalibor Vasiljevics, Founder & Brand Strategy Director, Rainfall; Mariana Bradescu-Constantinescu, Managing Partner, PIATRAONLINE si co-fondator Rock Star Construct; Iren Arsene, Director General Curtea Veche Publishing, Presedinte al Asociatiei Curtea Veche; Madalina Uceanu, Managing Partner, Career Advisor; Gabriel Sincu, Tax Executive Director, Ernst & Young; Bogdan Putinica, Senior Vice President, Global Services, ENEA AB; Sorana Savu, Senior Partner, Premium Communication; Marinela Mihalcea, Head of Retail, UniCredit Leasing; Florian Neagu, Director adjunct, Directia Stabilitate Financiara, BNR; Madalina Radulescu, Vicepresedinte Antreprenoriat, PWN România.

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.