Piatraonline & Partners Workshop: îngrijirea si întretinerea pietrei naturale

10.02.2016
0 5 0
Rating:
Piatraonline & Partners Workshop: îngrijirea si întretinerea pietrei naturaleDeşi încă în dezvoltare în România, domeniul pietrei naturale este fascinant – expresivitatea plăcilor de travertin, marmură sau ardezie în interiorul sau exteriorul casei este specială iar tehnologiile actuale de prelucrare a pietrei fac posibilă creaţia unor concepte inovatoare în amenajări. Mai mult, îngrijirea pietrei este o ştiinţă în sine – deşi procedurile de întreţinere şi curăţare nu sunt deloc complicate pentru beneficiarul final, decizia asupra soluţiilor profesionale implică mai multe variabile – tipul de material, finisajul, spaţiul în care este integrat, etc.

PiatraOnline & Partners Workshop a adus în România reprezentanţii celui mai important producător de soluţii profesionale de îngrijire a pietrei din Europa – LTP Marea Britanie. Timp de o zi, în showroom-ul PiatraOnline din Aleea Teişani, reprezentanţii LTP vor ţine workshop-uri şi demonstraţii practice despre calităţile şi specificul fiecărui tip de piatră (travertin, ardezie, marmură, limestone, etc.) dar şi prezentări teoretice, pentru specialiştii în piatră naturală.

Află care sunt etapele recomandate pentru impermeabilizarea pietrei naturale, în articolul dedicat!

Produsele LTP sunt recomandate de specialiştii în piatră naturală datorită calităţii superioare, dar şi datorită ofertei bogate în materie de îngrijire a pietrei: detergenţi universali, anti-grăsime, anti-pete de chit, adeziv sau rugină, detergenţi decapanţi, impermeabilizanţi special creaţi pentru anumite caracteristici ale pietrei – tip de material, finisaj, pe bază de ulei sau de apă, ceară pentru pardoseli, dar şi spray-uri pentru curăţarea şi impermeabilizarea zonelor mai mici placate cu piatră sau a obiectelor de decor realizate din acest material.Produse LTP din oferta PiatraOnline

Citeşte şi despre tratamentele ce trebuie aplicate pietrei, după montaj!

Ziua a început cu prezentarea teoretică.


Pentru partea a doua a workshop-ului, au urmat teste şi demonstraţii pentru fiecare produs de îngrijire a pietrei naturale.

Dacă vrei să afli mai multe despre îngrijirea pietrei naturale sau dacă ai nevoie de o recomandare legată de impermeabilizare, sună-ne la +4021 9907 sau vino în showroom să discutăm mai multe!

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.