PIATRAONLINE intră în Marble Institute of America!

12.02.2015
0 5 0
Rating:
PIATRAONLINE intră în Marble Institute of America!Marble Institute of America este o asociatie cu o istorie de peste șaptezeci de ani în industria pietrei naturale, ce are ca scop păstrarea standardelor înalte în această industrie prin educarea consumatorilor și promovarea calității serviciilor din domeniu. MIA are aproximativ două mii de companii membre, din întreaga lume: producători de piatră naturală, distribuitori și echipe de montaj. Începând cu acest an, PIATRAONLINE este membru al Marble Institute of America!

Prin această asociere, punctăm încă o dată principiile în care am funcționat încă de la început, de acum 8 ani: primul nostru obiectiv este și va fi întotdeauna ajutorul acordat clienților noștri: fie proprietari, fie profesioniști în design sau arhitectură, ajutor pe care l-am acordat și îl vom acorda în toate situațiile posibile: de la consultanță până la serviciile conexe pe care le-am adăugat în portofoliu, de la timpul petrecut pentru personalizarea ofertelor până la atenția și grija acordată fiecărui client cu care discutăm. Pe lângă relațiile pe care le construim în fiecare zi cu clienții, credem în profesionalism și relații etice și corecte și în ceea ce privește partenerii și furnizorii cu care lucrăm. Mai mult, intrarea noastră în MIA subliniază calitatea produselor și serviciilor oferite: fiecare produs trimis către client este verificat și corespunde unor înalte standarde de calitate.

Acreditarea MIA este o recunoaștere importantă: în acest proces, asociația a analizat în detaliu toate componentele PIATRAONLINE: funcționarea echipamentului din sediul nostru și procedurile tehnice de lucru, bunele practici de business, expertiza tehnică, procesul de control al calității, relațiile cu clienții, cu partenerii de afaceri și cu furnizorii, dar și politicile de training ale angajaților.

Ce garanții ai când lucrezi cu o firmă membră Marble Institute of America?  • Te asiguri că lucrezi cu profesioniști ce au experiență solidă în fabricarea pietrei naturale, a montajului și a întreținerii sale.
  • Lucrezi cu o companie stabilă și recunoscută în domeniu
  • Ai un partener ce își conduce activitățile în concordanță cu standardele OSHA
  • Poți avea încredere în faptul că primești produse de calitate și consultanță din partea unor specialiști

Află mai multe despre ce înseamnă acreditarea Marble Institute of America pentru PIATRAONLINE:

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.