X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

PIATRAONLINE intră în Marble Institute of America!

publicat in: Showroom // pe 12.02.2015



Marble Institute of America este o asociatie cu o istorie de peste șaptezeci de ani în industria pietrei naturale, ce are ca scop păstrarea standardelor înalte în această industrie prin educarea consumatorilor și promovarea calității serviciilor din domeniu. MIA are aproximativ două mii de companii membre, din întreaga lume: producători de piatră naturală, distribuitori și echipe de montaj. Începând cu acest an, PIATRAONLINE este membru al Marble Institute of America!

Prin această asociere, punctăm încă o dată principiile în care am funcționat încă de la început, de acum 8 ani: primul nostru obiectiv este și va fi întotdeauna ajutorul acordat clienților noștri: fie proprietari, fie profesioniști în design sau arhitectură, ajutor pe care l-am acordat și îl vom acorda în toate situațiile posibile: de la consultanță până la serviciile conexe pe care le-am adăugat în portofoliu, de la timpul petrecut pentru personalizarea ofertelor până la atenția și grija acordată fiecărui client cu care discutăm. Pe lângă relațiile pe care le construim în fiecare zi cu clienții, credem în profesionalism și relații etice și corecte și în ceea ce privește partenerii și furnizorii cu care lucrăm. Mai mult, intrarea noastră în MIA subliniază calitatea produselor și serviciilor oferite: fiecare produs trimis către client este verificat și corespunde unor înalte standarde de calitate.

Acreditarea MIA este o recunoaștere importantă: în acest proces, asociația a analizat în detaliu toate componentele PIATRAONLINE: funcționarea echipamentului din sediul nostru și procedurile tehnice de lucru, bunele practici de business, expertiza tehnică, procesul de control al calității, relațiile cu clienții, cu partenerii de afaceri și cu furnizorii, dar și politicile de training ale angajaților.

Ce garanții ai când lucrezi cu o firmă membră Marble Institute of America?



  • Te asiguri că lucrezi cu profesioniști ce au experiență solidă în fabricarea pietrei naturale, a montajului și a întreținerii sale.
  • Lucrezi cu o companie stabilă și recunoscută în domeniu
  • Ai un partener ce își conduce activitățile în concordanță cu standardele OSHA
  • Poți avea încredere în faptul că primești produse de calitate și consultanță din partea unor specialiști

Află mai multe despre ce înseamnă acreditarea Marble Institute of America pentru PIATRAONLINE:

PIATRAONLINE intră în Marble Institute of America!
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Produse similare:

Ardezie Flexibila SKIN - Indian Autumn 122 x 61cm
Cod ARDF-94
Produs adus pe comanda
Pret cu TVA 131,20 Lei
Produs adus pe comanda
Granit Peach Red Fiamat 60 x 30 x 1.5 cm
Cod GEN-4161
Produs adus pe comanda
Pret cu TVA 75,59 Lei
Produs adus pe comanda

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii