X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE
publicat in: General // pe 03.06.2019

Pentru orice antreprenor de succes francizarea afacerii este o optiune permanent de luat in consideratie. Mai ales daca afacerea s-a dovedit viabila si a inregistrat cresteri an de an  ea se cere dezvoltata. In alte orase, locatii si cu alt personal, insa pastrand conditiile care asigura succesul. Iar acestea inseamna transferul macro-tehnologiei care a facut succesul posibil, in toate directiile si sub toate sensurile in care aceasta s-a manifestat. Iar la PIATRAONLINE asta inseamna conditii care au determinat un portofoliu de 40.000 proiecte de succes, cel mai mare spatiu de expunere din Europa, o vizibilitate sporita si premiata in mediul online si 12 ani in care s-a inregistrat cea mai viguroasa crestere economica in profil. 

In detaliu PIATRAONLINE ofera celor ce stiu, vor si pot, urmatoarele avantaje:
• Reprezentarea pe plan local a brandului PIATRAONLINE - cel mai mare furnizor de piatra naturala din Romania, cu peste 1500 de produse din piatra naturala importate de pe 3 continente. Cluj, Iasi, Constanta, Galati, Sibiu, Craiova, Timisoara sunt primele 7 orase vizate pentru a constitui capul de pod pentru franciza anului 2019. 

• Relatii comerciale viabile in 21 de tari sustin forta brandului.

• O afacere la cheie sustinuta de cel mai mare spatiu de expunere din Europa dedicat pietrei naturale, mai bine de 1500 mp continand peste 300 de mostre si amenajari  in piatra 

• O experienta de 12 ani in comertul cu piatra naturala la nivel international 

• Un magazine online sprijinit pe un sistem IT dedicat necesitatilor si mentinut in permanenta la cel mai inalt standard

• Un sistem organizational bine pus la punct, modern si functional la nivel de detaliu, sistem care a permis plasarea firmei pe prima pozitie in domeniul vanzarilor de piatra naturala  
  
• O viziune originala si rezultativa prin implementarea conceptului “ Generator de Inspiratie”, concept care convinge daruind inspiratie si nu doar propunand clientului o relatie de vanzare

Consultand catalogul de francize vei gasi in topul francizelor din Romania multe idei de parteneriat, insa putine la fel de indraznete ca magazinul online oferit de ROCK STAR CONSTRUCT. Cu o investitie initiala intre 100.000 si 200.000 de euro pare ca o franciza la cheie in domeniu nu-i usor de sustinut insa cifra de afaceri obtinuta de firma mama in 2017, in valoare de 5.3 milioane euro, vorbeste de la sine de posibilitatile vaste ale comertului online cu piatra naturala. Ca sa-ti faci o idee asupra volumului investitiei initiale aceasta inseamna sub 4% din cifra de afaceri, ceea ce nu-i mult. 

Pentru un antreprenor obisnuit sa se implice personal in afacere si informat in detaliu printr-un training sustinut de specialistii PIATRAONLINE, acest tip de franciza se anunta profitabil inca de la inceput. Ceea ce inseamna recuperarea investitiei si obtinerea unui profit devreme si fara eforturi prea mari. 
 

PIATRAONLINE se cloneaza prin francize
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Produse similare:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii