Pregateste-te pentru iarna cu materiale deschise si luminoase

17.08.2016
0 5 0
Rating:
Pregateste-te pentru iarna cu materiale deschise si luminoase


Înviorează-ți casa acum pentru zilele mohorâte de iarnă cu piatră naturală frumos colorată: terrazzo, travertin, mozaicuri. Poate că până acum nu ai auzit de terrazzo sau de alte materiale utilizate în amenajarea locuinţei, însă nu e timpul trecut, mai ales dacă îți dorești să ții pasul cu cele mai noi tendințe.

În fiecare an ne dorim locuinţe din ce în ce mai spectaculoase, iar proprietarii aleg tot mai frecvent să îşi decoreze şi să își amenajeze spaţiul de locuit cu materiale naturale, care să ofere căminelor un aer cât mai luminos, mai cald și mai primitor.

În cele ce urmează îți prezentăm câteva materiale care îți vor alunga starea de indispoziție provocată de sosirea ploilor de toamnă, a noroiului și a scurtelor zile de iarnă. Câteva materiale naturale care să confere locuinței tale un aer plăcut de vacanță.

Terazzo Oriental, un material ce poate scoate din anonimat și cea mai monotonă locuință
Terrazzo este oarecum o noutate pe piaţa de amenajări şi design din România. Nu multă lume este familiarizată cu acest termen, dar cu siguranţă capătă din ce în ce mai multă valoare în topul preferinţelor clienţilor. Terrazzo este o piatră folosită pentru a da un accent de culoare oricărei locuinţe, pentru a o înveseli, pentru a scoate în evidență frumuseţea amenajării. Terrazzo reprezintă de fapt plăci decorative colorate, ce au impregnate motive geometrice orientale, sunt fabricate manual şi sunt realizate pe bază de ciment. Aspectul plăcilor terrazzo se menţine proaspăt şi la fel de vioi chiar și cu trecerea timpului, recomandându-se folosirea acestora pentru pereţii din living, pentru pardoseală, ori pentru un contrablat în bucătărie. Astfel locuința capătă un aspect mai vesel și mai autentic. Așadar, când vremea va fi mohorâtă afară, în casa ta un montaj din plăci terrazzo ar înviora și ar colora imediat întreaga atmosferă.


Piatra naturală îți colorează iarna
Într-o perioadă în care timpul îți este mai permisiv, precum e vara cu luna ei de concediu, ai putea să schimbi ceva în casa ta, chiar și un colțișor. Îți propunem câteva materiale cu aspect vioi, care vor aduce o nota de optimism și de culoare în plus locuinței tale. Travertinul Yellow, Peach sau Scabas sunt plăci de piatră naturală care, prin nuanțele lor de galben, indiferent de finisaj, îți vor aduce aminte de soarele plăcut al verii. Le poți folosi la placări de pereți, pardoseli, ca blaturi, glafuri, chenare de ferestre și câte și mai câte... Vrei să te „joci” pe suprafețe mai restrânse?

Poți încerca mozaicurile din piatra naturala: Travertin Scapițat Mix (Noce / Classic / Yellow), Travertin Scabas Wicker, Marmura Rodon Pyramid sau Honey Onix Pyramid. Recurgând la aceste mixuri inedite, locuința ta va lăsa impresia că este într-un concediu permanent, scoțând la iveală culoarea, materialele naturale și energia pe care doar în natură, în miez de vară, le poți găsi. Și dacă te gândești că aceste pietre au un uimitor potențial de asociere, vei descoperi că poți să încerci felurite amenajari de inspirație estivală chiar în mijlocul... iernii.

Dacă vrei să afli mai multe despre piatra naturala potrivita pentru proiectul tău, sună-ne la telefon +4021 9907 sau vino în showroom-ul din Aleea Teisani Nr. 137A, Sector 1, Bucuresti, să discutăm mai multe!

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.