X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

Protectie NANO Parbriz Universala High Tech Windscreen

Cod : DP-03
Compara
DescriereDe ce sa va protejati parbrizul cu Protectie Universala Diamond Protect High Tech Parbriz

Protectie Universala Diamond Protect High Tech Parbriz are la baza o tehnologie aerospatiala care face mai dur si rezistent parbrizul cabinei de pilotaj, prelunging si durata sa de viata. Acum va puteti proteja si dumneavoastra parbrizul. Protectie Universala Diamond Protect High Tech Parbriz va protejeaza parbrizul si absolut toate suprafetele vitrate ale vehiculului. Geamurile vor fi mai rezistente la zgarieturi si spargeri. În plus, nu veti mai folosi asa des stergatoarele, deoarece apa se va scurge de pe parbriz la viteze mici. Toate aceste beneficii se datoreaza suprafetei unice protejata cu Protectie Universala Diamond Protect High Tech Parbriz. Stratul protector care se formeaza are o grosime de aproximativ 100 nanometri si este similar cu  sticla securizata, un material foarte dur, cu proprietati oleofobe, hidrofobe si respingatoare de murdarie. Discutam de protectie de ordinu nano, deoarece grosimea de acoperire este in domeniul nano. Astfel, acoperirea este de aproximativ 500 ori mai subtire decat firul de par. Ar trebui sa folositi un microscop electronic pentru a observa stratul de sticla lichida.
 
Puteti aplica Protectie Universala Diamond Protect High Tech Parbriz pe toate tipurile de parbriz. Totusi, va recomandam protejarea parbrizul masinii, fiind expus la presiuni ridicate. Parbrizele tratate cu Protectie Universala Diamond Protect High Tech Parbriz sunt mai robuste şi mai putin sensibile la zgarieturi si fisuri in urma impactului cu bucati de piatra. In plus, raman curate mai mult timp. Datorita efectului hidrofob, protectia actioneaza ca o bariera pentru ploaie, care permite apei sa se usuce rapid si aproape de la sine. Pe timpul iernii, geamurile protejate cu Protectie Universala Diamond Protect High Tech Parbriz au un avantaj special. Astfel, daca apa nu mai ramane pe suprafata, suprafatele vitrate nu mai ingheata atunci cand masina este afara. In caz de inghet, gheata de pe sticla protejata cu Protectie Universala Diamond Protect High Tech Parbriz se curata mult mai usor si fara zgarieturi.
 
CURATARE UȘOARĂ
Datorita Protectiei Universala Diamond Protect High Tech Parbriz, curatarea completa a parbrizului este de domeniul trecutului. Cu putin efort, parbrizul este din nou foarte curat.
 
MURDARIA SI PLOAIA NU MAI ADERA LA PARBRIZ
Protectia Universala Diamond Protect High Tech Parbriz ajuta ploaia si murdaria sa se scurga de pe parbriz incepand de la viteze mici (de la 40 km / h). Profitati de o imagine clara chiar si fara a folosi stergatoarele.
 
REZISTENTA
Protectia Universala Diamond Protect High Tech Parbriz este rezistent la aparate / masini de curatat cu presiune. Puteti sa va curatati masina fara grija si sa o spalati ca de obicei iar protectia parbrizului se pastreaza.
 
GHEATA CURATATA USOR SI RAPID 
Pe timpul iernii, parbrizul protejat cu Protectie Universala Diamond Protect High Tech Parbriz se va curata usor si rapid de gheata. Gheata va aparea mai greu, deoarece apa nu mai ramane pe parbriz.
 
FARA TANTARI SI INSECTE LIPITE DE PARBRIZ
Protectia Universala Diamond Protect High Tech Parbriz se foloseste pentru a aplica un strat subtire de protectie pe parbriz. Astfel, suprafata foarte neteda face ca insectele sa fie mai usor de curatat.
 
PROTECTIE LA PIETRE SI ZGARIETURI
Tehnologia spatiala aplicata face parbrizul mai dur si mai rezistent la zgarieturi.
 

Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii