(QUIZ) Ce tip de marmură să alegi pentru amenajarea ta?

28.12.2015
0 5 0
Rating:
(QUIZ) Ce tip de marmură să alegi pentru amenajarea ta?Indiferent de tendinţe, marmura rămâne cel mai elegant tip de piatră naturală, fiind apreciată atât pentru aspectul său elegant, cât şi pentru rezistenţă. Pentru amenajările actuale, marmura este disponibilă într-o varietate de finisaje şi dimensiuni ale plăcii, dar este foarte important şi tipul de material ales, care vine cu linii specifice de culoare sau de intensitate a venaturilor ce străbat suprafaţa. În funcţie de nuanţele pe care vrei să le exprimi în amenajare, poţi alege un tip de marmură închisă la culoare, subliniată de venaturi contrastante, o placă neagră în finisaj antichizat, o placă albă, crem sau cappuccino, în stil French Pattern, cu marginile dălţuite, etc. Fiecare din această variabilă – tipul de material, dimensiunea plăcii şi finisajul poate fi extrem de importantă ca nuanţă expresivă în ambientul pe care îl creezi.

Răspunde la întrebări şi află ce tip de marmură să alegi pentru amenajarea ta!

Încearcă şi un alt quiz - află dacă amenajarea ta se încadrează în tendinţele anului 2016!

Ce-ar mai trebui să ştii despre marmură - comanda online şi întreţinere

E foarte simplu să comanzi marmura online iar dacă vrei să îţi faci o idee asupra materialului care te interesează, poţi să comanzi şi mostre, direct acasă, dacă nu poţi vizita showroom-ul nostru din Bucureşti. Pentru a proteja placa de marmură, e important să impermeabilizezi materialul, proces care implică sigilarea porilor şi deci o mai mare rezistenţă. Curăţarea marmurei trebuie să fie făcută, apoi, cu detergenţi care să nu fie acizi, pentru a nu distruge pelicula protectoare aplicată iar o dată la câţiva ani, atunci când materialul se mătuieşte, acesta poate fi polişat, pentru a-şi recăpăta strălucirea.

Citeşte şi articolul despre marmura în amenajări de interior: 4 idei inedite!

, Dacă vrei să afli mai multe despre piatra naturala potrivita pentru proiectul tău, sună-ne la +4021 9907, sau vino în showroom să vezi spaţiile concept!
Produse recomandate


Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.