X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

Scari interioare: materiale, finisaje, greseli

publicat in: General // pe 23.11.2016


Ce finisaje si prelucrari putem avea la scarile interioare din piatra naturala
In functie de design si de armonizarea cu restul spatiului amenajat, piatra naturala din care se fac aceste scari poate fi: polisata, periata, mata sau fiamata. Finisajul fiamat prezinta cea mai mare aderenta si este cel mai des utilizat la construirea treptelor la exterior si in conditii de trafic greu. Tot traficul este cel care determina si grosimea placilor alese pentru trepte: cu cat mai intens, cu atat grosimea acestora trebuie sa fie mai mare (2-3 cm). Canturile treptelor pot fi la unghi drept (neprelucrate), dar si rotunjite. Semibaston – cand este rotunjit doar cantul de sus, bastonat – cand ambele canturi sunt rotunjite si bizotat – cand cantul de sus este taiat la unghi de 45 de grade, practic creandu-se o o noua latura. Desi cele mai multe trepte sunt realizate prin simpla taiere a unor placi la dimensiunile impuse de spatiu si design, intalnim destul de des si amenajari care implica crearea/taierea unor forme speciale ale placilor de piatra naturala. Vorbim aici de trepte curbe si de podestre care au forme diferite.

Piese speciale din travertin Classic Cross Cut Polisat si Chituit (2 cm grosime)

 Aceste piese speciale sunt debitate (taiate) din lastre mari, cu lungimi de 270 – 290 cm si latimi de 60-180 cm, cu ajutorul unor utilaje speciale asistate de computer, generic numite “CNC” (Computer Numerical Control – engl.). Acest utilaj poate realiza aproape orice design in placa de piatra naturala. Pentru a obtine un rezultat conform planului, in cazul acestor piese speciale se folosesc sabloane care sa copieze cu exactitate forma spatiului unde urmeaza a fi montate scarile interioare. De aceea este indicat ca masuratorile si executarea sablonului sa fie facute cu atentie sau, cel mai bine, sa fie realizate de catre personal calificat. Ideal este ca persoana care ia masuratorile sa si monteze piatra, stiind exact ce presupune fixarea scarilor din piatra naturala.

Trepte din travertin Silver Cross Cut (piese speciale de 2 cm grosime)

Citeste si “Montaj trepte si contra trepte - descopera tot ce trebuie sa stii”

Impermeabilizarea scarilor interioare este un lucru normal
Tratarea cu solutii de impermeabilizare este un procedeu absolut necesar in cazul pietrelor naturale. Cu ajutorul impermeabilizantilor, produsele din piatra naturala rezista si mai mult, iar aspectul lor atat de special si de admirat se pastreaza timp indelungat. Impermeabilizarea si ingrijirea pietrei nu sunt operatiuni dificile. Ca orice lucru frumos, pretios si aparte, piatra naturala are nevoie si ea, la anumite intervale de timp, de atentie deosebita. Este bine de retinut ca aceste solutii profesionale se gasesc in mai toate magazinele de profil si nu sunt mai scumpe ca alte produse normale de curatat.

Piese Speciale Marmura Sunny Dream Polisata 3cm

Ai nevoie de montaj profesionist? Citeste aici detalii despre Divizia de Montaj PIATRAONLINE


Nu faceti greseala!
Nu stergeti piatra naturala cu Cilit, Cif sau alte solutii de acest gen! Riscati sa distrugeti suprafata scarilor interioare si tot farmecul pietrei naturale se va pierde. Si e pacat!

Pentru mai multe informtii referitoare la scarile interioare, va asteptam in showroom-ul nostru, pe platforma noastra online sau la telefon +4021 9907 Scari interioare: materiale, finisaje, greseli

Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Produse similare:

Piese Speciale Limestone Vratza Polisat 2cm - Lichidare stoc
Cod PSP-2284
Produs adus pe comanda
Pret cu TVA 174,20 Lei
Produs adus pe comanda

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii