PIATRAONLINE a sustinut mereu ideea unui parteneriat cu clientii sai pe o durata cat mai lunga, de la stadiul consultarii pre-vanzare pana la intretinerea perioadica facuta cu profesionalism. Din acest sistem prin care incercam sa ne intelegem cat mai bine clientii si sa le sugeram cele mai bune solutii face parte si seria de ”Servicii Pro”:

1) Consiliere si deplasare Departament tehnic.
Aceasta consiliere este venita din partea echipei noastre de profesionisti inainte, in timpul si dupa executarea lucrarii. Astfel, un reprezentant al montatorilor se deplaseaza la locul unde urmeaza a se monta piatra. Daca locul este pe teritoriul orasului Bucuresti sau al județului Ilfov si timpul alocat drumului este de o ora, asistenta este gratuita. In cazul  santierelor care se afla in tara, se percepe o taxa pentru deplasare.

2) Livrari in afara programului.
Clientul se isi poate programa livrarea la orice ora din timpul saptamani incepand cu ora 07.00 pana la 22.00. Altfel, programul normal de livrari PIATRAONLINE este intre 9.00 - 18.00

Mai multe detalii privind transportul, livrarea si programarea livrarii puteti gasi aici, la rubrica ”Intrebari frecvente”