X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

Serviciu prelucrare: Banda Antialunecare Buceardata (Universala)

Cod : PSP-7504
Compara
Descriere

Pentru proiectele tale de exterior sau interior, spatii umede sau spatii publice, iti oferim un serviciu de prelucrare a placilor de piatra naturala care te va ajuta sa le oferi siguranta celor din jur. Banda antialunecare buceardata este realizata la nivelul suprafetei placilor si confera aderenta. Ideala pentru treptele casei de la exterior, pentru spatiul din jurul piscinei sau chiar pentru baie – pentru atunci cand iesi din cada. Pentru placile polisate este cu atat mai folositoare intrucat ele au suprafata cea mai putin aderenta la contactul cu apa.

Acest serviciu se poate realiza pe placile standard polisate sau mate si au o lungime si o latime prestabilita. Buceardarea este realizata la nivelul suprafetei, iar duritatea si rezistenta placilor nu sunt afectate. Pe suprafetele placilor se practica santuri (caneluri) prin frezare la masina, cu discuri pentru piatra (diamantate) cu grosimi de 2,3.4 mm. Adancimea canelurilor este de 2-3 mm. Pentru tratarea si ingrijirea suprafetelor ce au banda antialunecare se vor respecta pasii si solutiile aferente fiecarui tip de placa.

Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii