X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

Serviciu prelucrare: Baston piese speciale (Marmura / Travertin / Limestone)

Cod : PSP-3082
Compara
Descriere

PIATRAONLINE ofera clientilor sai servicii de prelucrare pentru produsele in care acestia au investit (blaturi, trepte, glafuri, plinte). Bastonul este o operatie de prelucrare a muchiilor (canturilor). Aspectul final este total rotunjit (convex). Cand prelucrarea se face doar pe jumatate atunci se numeste “semi-baston”. Aceasta prelucrare pe langa valoarea estetica o are si pe aceea de a permite o intretinere mai usoara a produsului prelucrat. 

Prelucrarea se executa pe masini (semi-)automate, de regula multifunctionale (executa debitare, profilare canturi, lustruire), cu racire cu apa, programate pentru mai multe treceri eventual cu schimbarea abrazorilor (“multi-head”). Datele de intrare se introduc in program, stabilindu-se ce tipuri de prelucrari sunt necesare. Blatul (glaful, treapta, plinta) se fixeaza pe masa masinii. Pentru prelucrare se folosesc sisteme de prindere si abrazori specifici. 
Decuparile si carotarile se realizeaza la client. La fel si impermeabilizarea dupa montaj.
 

Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii