X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

Serviciu prelucrare bizot+cant lustruit Plinte

Cod : PSP-4536
Compara
Descriere

PIATRAONLINE ofera clientilor sai servicii de prelucrare pentru produsele in care acestia au investit (blaturi, trepte, glafuri, plinte). 
Bizotarea este operatia de prelucrare a muchiilor (canturilor). Practic se executa o debitare a muchiei sub un anumit unghi, de regula acesta este de 45 grd. Aceasta prelucrare pe langa valoarea estetica o are si pe aceea de a permite o intretinere mai usoara a produsului prelucrat. 
Bizotarea se executa manual, cu scule si dispozitive specifice (fierastrau pendular cu functia de inclinare a talpii, fierastrau circular, polizor cu freza la 45 grd. ) , cu utilizarea unor masini de debitare cu apa, sau automat, cu ajutorul unor masini cu comanda numerica. 
Operatiunea se realizeaza in urmatorii pasi:
-    stabilirea dimensiunilor prelucrarii de catre client
-    masurarea si marcarea cotelor 
-    fixarea produsului de prelucrat pe bancul de lucru. 
-    efectuarea unei prime operatii de debitare cu folosirea unui fierastrau circular cu disc sau a unuia pendular cu lama. Folosirea unei masini de debitat cu apa si cadru fix pentru miscarea frezei are avantajul rigiditatii operatiei, ceea ce permite reducerea vibratiilor si a posibilitatilor de deformare a lamei. 
-    realizarea celei de-a doua prelucrari a muchiei (mai fina), cu folosirea unui disc de polizare. 
-    finisarea se face cu smirghel cu granulatie mica 
  Dupa efectuarea bizotarii intreaga piesa se impermeabilizeaza.
 

Serviciu prelucrare bizot+cant lustruit Plinte https://www.piatraonline.ro/userfiles/19370a59-92cf-454a-b230-f7886006c901/products/3405612_list.jpgPIATRAONLINE
31.24RON Produs in stoc

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2018 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007. Preturi afisate in LEI fara TVA. Oferim produse de cea mai buna calitate la un pret accesibil.
Infocenter & premii