X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

Serviciu prelucrare: Debitare speciala CNC / WaterJet

Cod : PSP-7519
Compara
Descriere

Prelucrarea se realizeaza cu ajutorul sisteme cu comanda numerica (CNC), acestea controleaza si comanda executia prelucrarilor dorite, care pot fi de tipul: taiere pe interior si exterior, conturare, fasonare, finisare, gravare. Uzual sistemele CNC lucreaza in regim multi-tasking. De la calculatorul central se pot programa deplasari si prelucrari pe mai multe axe. Dispozitivele de lucru sunt motoare pas-cu-pas si servo-motoare. Acestea actioneaza sculele de prelucrare, care realizeaza operatii de taiere, gaurire, frezare si gravare. Schimbarea acestora se face in mod automat, prin program. Racirea sculelor in timpul prelucrarii se face cu apa. 
Masinile de taiere cu jet de apa folosesc forta apei sub presiune (peste 3 tone pe cmp), cu sau fara elemente abrazive, pentru debitare. Programarea se face prin CNC.
 

Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii