X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

Serviciu prelucrare semibaston piese speciale Granit

Cod : PSP-4538
Compara
Descriere

PIATRAONLINE ofera clientilor sai servicii de prelucrare pentru produsele in care acestia au investit (blaturi, trepte, glafuri, plinte). Bastonul este o operatie de prelucrare a muchiilor (canturilor). Aspectul final este total rotunjit (convex). Cand prelucrarea se face doar pe jumatate atunci se numeste “semi-baston”. Aceasta prelucrare pe langa valoarea estetica o are si pe aceea de a permite o intretinere mai usoara a produsului prelucrat. Semi-bastonul se executa manual, cu scule si dispozitive specifice, sau automat, cu ajutorul unor masini cu comanda numerica.

Operatiunea se realizeaza in urmatorii pasi:

  1. Stabilirea dimensiunilor prelucrarii de catre client
  2. Masurarea si marcarea cotelor
  3. Fixarea produsului de prelucrat pe bancul de lucru
  4. Efectuarea unei prime polizari (grosiere) a cantului cu un polizor unghiular dotat cu disc abraziv. Tipul de disc, cu gradul de abrazivitate necesar, se alege in functie de duritatea pietrei (granit, marmura, travertin, limestone)
  5. Realizarea celei de-a doua prelucrari a muchiei (mai fina), cu folosirea unui disc mai putin abraziv
  6. Finisarea cu folosirea de smirghel cu granulatie de mai multe feluri, prelucrarea se executa in etape, de la granulatia cea mai mare ( sub 1000) pana la cea mai mica ( 1500-2000). Alternativ se poate folosi o perie de sarma mai moale, urmata de smirghel cu granulatie mica.  In acest timp se curata frecvent cantul cu un burete cu apa, in acest mod se evita ramanerea reziduurilor pe suprafata Lustruirea cu dischete sau perii specifice

Dupa lustruire se efectueaza impermeabilizarea pentru intreg produsul.

Comentarii:
Scrie cateva cuvinte daca ai comandat acest produs! Sfaturile tale sunt folositoare si altora.
In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la produs.
Adauga un comentariu:
Serviciu prelucrare semibaston piese speciale Granit https://www.piatraonline.ro/userfiles/19370a59-92cf-454a-b230-f7886006c901/products/3407100_list.jpgPIATRAONLINE
0 0 5 1
43.73RON In stoc

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2018 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007. Preturi afisate in LEI fara TVA. Oferim produse de cea mai buna calitate la un pret accesibil.
Infocenter & premii