SUPORT TEHNIC - PiatraOnline.ro

Suntem foarte diferiti de ceilalti furnizori de piatra naturala, modul in care lucram si atitudinea noastra fata de piatra naturala este aceeasi cu cea a clientilor nostri, ne uitam la produse la fel ca tine. Valoare oferita pentru bani, calitate si servicii sunt factorii pe care noi punem valoare.

De ce alegi PIATRAONLINE?
Piatraonline se bucura de faptul ca si-a dezvoltat o reputatie de invidiat in ultimii ani, devenind un lider pe piata romaneasca de piatra naturala in calitate de distribuitor si unic reprezentat al mai multor societati straine. Ne-am castigat pozitia datorita faptului ca lucram cu materiale de cea mai buna calitate pe care le obtinem din cele mai reputate cariere din intreaga lume si prin faptul ca oferim clientilor nostri cea mai inalta valoare pentru banii investiti si o experienta a serviciilor cu clientii unica si personala.

Realizam acest lucru prin faptul ca achizitionam stocuri importante de piatra si prin construirea unor relatii de lunga durata cu furnizorii nostri; alegand doar produse de calitate inalta, reducem in mod semnificativ posibilitatea aparitiei unor probleme la instalare. Toate produsele noastre vor ameliora calitatea locuintei tale si o vor aduce la un nivel mult mai inalt decat cel oferit de gresie sau de produse mai ieftine care pot fi gasite pe piata.

Ne petrecem o mare parte din timp selectand si verificand materialele cu care lucram, calatorim in intreaga lume, pentru a vizita cariere si producatori pentru a ne asigura de faptul ca nu veti beneficia decat de materiale de cea mai buna calitate. Noi intelegem importanta calitatii si necesitatea unui serviciu de calitate inalta si am avut mii de clienti multumiti pana in prezent care dovedesc acest lucru.

Daca aveti timp va invitam sa vizitati showroom-ul nostru, veti descoperi mult mai multe despre piatra naturala vazand-o, atingand-o si intelegand modul in care este folosita piatra naturala si ce va poate oferi ea. De asemenea, veti avea ocazia de a cunoaste personalul nostru, care este foarte bine informat si mereu deschis pentru a petrece timp cu tine si pentru a discuta despre cerintele tale.

Aflati mai multe despre compania noastra si despre gama de produse pe care vi le putem oferi si nu veti fi dezamagit.

  • Avem un showroom de o suprafata de circa 1000 mp pe doua nivele, in care dispunem peste 1500 de materiale.
  • Sfaturi profesionale cu privire la toate aspectele legate de cerintele dumneavoastra.
  • Noi avem pe stoc doar produse de calitatea intai.
  • Toate produsele noastre sunt disponibile pe stoc.
  • Livrarea in ziua urmatoare este disponibila la nivel national.
  • Suntem deschisi 6 zile pe saptamana.
  • Putem produce blaturi si mese de lucru pentru a se potrivi cu pardoselele selectionate.
  • Blaturi de bucatarie ajustate si montate.
©2015 PiatraOnline. Al rights reserved.