Tendințe în amenajarea grădinii

06.04.2015
0 5 0
Rating:
Tendințe în amenajarea grădiniiO grădină amenajată conform trend-urilor în design îți poate înfrumuseța viața: renunțând la limitele între exterior și interior, te poți bucura de mai mult spațiu iar detalii precum folosirea nuanțelor de negru, a cișmelelor sau a șemineelor de exterior pot transforma grădina într-un loc elegant și extrem de interesant. Iată câteva idei pentru o grădină în tendințe

1. Zidurile negre
Vei avea astfel un contrast interesant cu florile și plantele și un efect dramatic, elegant. La fel, negrul se poartă în 2015 și la elementele de décor ale grădinii: ghivece, jardiniere sau băncuțe.

Citește și articolul despre folosirea ardeziei la exterior: poți alege un tip de ardezie închisă la culoare pentru a puncta această tendință în grădina ta!

2. Exterior vs. interior

 Sursa: gardenista.com

Poți maximiza spațiul prin uși foarte largi de ieșire pe terasă sau în grădina: astfel, exteriorul va avea o relație specială cu interiorul casei și vei oferi impresia de spațiu mare, aerisit. Legat de piatra naturală, un principiu bun este să folosești același material pentru pardoseala de interior și cea a terasei, singura diferență fiind finisajele. Vei crea astfel continuitate și coerența între interior și exterior.

Cișmele de perete

Sursa foto: www.soothingwalls.com

Potrivite și pentru spații mici, cișmelele de perete nu consumă mult spațiu din grădină, dar oferă o atmosferă specială.

Vezi întreaga ofertă de cișmele în secțiunea dedicată a magazinului nostru!

Șeminee de exterior

 Sursa: decorationchannel.com

Pentru că terasa și grădina au devenit prelungiri ale spațiului din interior – pe lângă bucătărie exterioară, zonă de luat masa, fotolii și canapele, unul din elementele interesante pentru grădină este șemineul exterior.

Numărul casei
Numărul de pe casă poate fi pictat, creat din piatră, hand made – cu cât mai creativ și mai artistic, cu atât mai bine!


 Sursa: www.rockingstucco.com

  1. Pavaj și iarbă

Aleile de tip “ribbon” revin la modă: poți pava cele două părți ale aleii de intrare în curte cu piatră naturală și să lași iarba să crească între plăci, pentru un efect mai interesant. Dacă ai în plan să faci singur o alee, în curte, citește recomandările din articolul de pe blog. Sursa: www.pinterest.com

7. "Foodscaping"
Termenul este o combinație între "food" și "landscaping" și păstrează ambele înțelesuri. Un trend apărut în contextul crizei economice, care începe să fie adoptat de foarte mulți oameni care vor legume și fructe proaspete, sănătoase dar și o grădină frumoasă, ce respectă câteva principii de design. Atunci când ai o mică grădină, această tendință te încurajează să îți crești singur legumele, în funcție de spațiul disponibil.Dacă vrei o ofertă personalizată de piatră naturală pentru proiectul tău de amenajare al grădinii (pavaje, elemente de decor, cișmele, statui), sună-ne la +4021 9907

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.