X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE
publicat in: Terasa & Gradina // pe 17.05.2018

In constructia spatiilor gradinii fiecare dintre noi incercam sa fim cat mai originali, sa facem ceva care nu seamana cu ceea ce se vede indeobste in cartier ori la vecini, sa utilizam spatiul cat mai ingenios, ascunzandu-i inerentele defectiuni si subliniindu-i avantajele.Spionand dupa idei gasim un raspuns decisiv pe site-ul piatraonline.ro. Distantierul DECO UNI este un “spacer“ cu rol de separator, chiar de acesta avem nevoie pentru asigurarea delimitarii spatiilor in gradina.


Ca majoritatea elementelor adjuvante in amenajarile de gradina, DECO UNI este simplu, versatil, practic, nevazut, ieftin si usor de montat. Dezvoltat pe linia altor “agenti“ rasariti parca din peisaj, cum ar fi separatoarele de pereti anti-mucegai ori cele cu rol de ghivece ad-hoc, care delimiteaza spatiile de plantare, DECO UNI este un generator de inspiratie greu de ocolit.El ne ajuta sa dam masura creativitatii noastre in gradina, sa organizam spatiile, sa stabilim relatiile pe care le dorim intre diferitele zone ale gradinii. Tehnic vorbind DECO UNI este un plastic flexibil, fabricat din materiale refolosibile, rezistent in mediul exterior, netoxic, cu o durata de viata de peste 25 de ani. Numai bun pentru utilizat pe liniile drepte dar si pe cele curbe. Din cauza versatilitatii sale se poate folosi in mozaicuri, suprafete cu piatra decorativa, floricultura. Pentru a-i asigura folosirea optima dupa achizitie (vezi pe site toate datele necesare) este recomandabil sa parcurgem urmatorii pasi :

1. Proiectarea spatiilor – ar fi bine sa avem un plan unitar al amenajarii gradinii, fara acesta este greu de lucrat. Ar trebui sa stim precis ce spatii delimitam si in ce mod, ce ne propunem sa facem in fiecare zona a gradinii. Este bine sa desenam pe o foaie de hartie modul in care dorim sa arate gradina noastra. Aceasta schita va fi utila in fazele urmatoare ale proiectului.

2Curatarea zonelor – dupa planificarea initiala trebuie sa ne apucam de fiecare zona in parte, sa indepartam tot ce exista pe suprafata si ne impiedica sa ne punem in aplicare ideile. Resturi de la constructie, moloz, plante daunatoare, lemn, piatra, toate reziduurile care incarca suprafata facand-o improprie utilizarii planuite de noi trebuie indepartate.

3. Marcarea zonelor – cu ajutorul desenului executat in etapa de proiectare marcam acum direct pe teren zonele, intr-o prima faza vom face o delimitare grosiera, in trasee de linii drepte, formand niste careuri inegale. Apoi trasam curbele in fiecare careu, facand o delimitare cat mai aproape de desenul initial.

4. Masurarea pe teren a spatiilor delimitate – aceasta este necesara inainte de taierea distantierului.

5. Taierea distantierului dupa masuratorile facute – pentru taiere se folosesc scule si materiale adecvate prelucrarii materialelor plastice (clesti, manusi de protectie). Va recomandam sa mai verificati o data concordanta dintre datele din schita si cele de pe teren, veti evita in acest fel munca suplimentara.

6. Amplasarea pe teren a elementelor distantierului conform schitelor realizate si fixarea acestora in pamantul gradinii.

7Realizarea mozaicului dorit prin “imbracarea“ spatiilor – acestea vor lua formele indicate de traseele create cu ajutorul distantierelor DECO UNI.

Lucrand in acest mod ordonat si folosind facilitatile oferite de distantierul DECO UNI, ne asiguram ca ideile noastre transforma suprafetele in gradina pe care ne-o dorim.

Arhitectura peisagistica – Secretul agentului SPACER
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Produse similare:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii