Terasă placată cu ardezie multicoloră

17.03.2015
0 5 0
Rating:
Terasă placată cu ardezie multicolorăContinuăm seria de articole cu terase ce îți pot servi drept inspirație pentru propriul proiect cu o terasă concepută de WestBay Landscape Co, o firmă de arhitectură și design din California, pentru un client din Santa Cruz: o terasă placată cu ardezie multicoloră.Foișorul este creat cu materiale naturale: lemn și piatră, dar e de notat și zona cu plante, ce delimitează spațiul. Întreg ansamblul este creat cu șemineul ca piesă principală, în jurul căruia sunt așezate scaunele și canapelele, iar plasma aduce un element de modernitate binevenit.


Foișorul se continuă cu o bucătărie exterioară, ce păstrează nota elegantă dată de piatra naturală. Din acest spațiu, cuptorul impresionează prin aspectul său masiv, iar restul elementelor: blatul, grătarul și corpul separat, masă cu chiuvetă, sunt perfect acordate la întreg conceptul exteriorului casei.
Cum amenajezi o terasă cu aspect similar?

Plăcile de ardezie multicoloră (Sunset) pot fi folosite cu succes la pardoseală, pentru un aspect apropiat de cel din fotografii: ardezia e cunoscută pentru aspectul său cald și nuanțele ce oferă fiecărei plăci personalitate: ocru, crem, negru-albăstrui sau ruginiu. O terasă placată cu ardezie multicoloră va permite asocierea mai multor tipuri de piatră naturală: travertin, marmură, piatră naturală decorativă, combinațiile creative fiind încurajate pentru a crea spații speciale.
Pentru pereți, mergi la sigur cu un tip de ardezie multicoloră panel (ușor de montat, bun pentru proiecte de DYI) dar poți asocia și o ardezie panel brown, plăci de quartit panel Metaksi sau un alt tip de piatră panel. Blaturile de bucătărie pot fi custom made - adică tăiate la dimensiunile necesare (află mai multe info pe pagina de piese speciale).

Pentru zona bucătăriei exterioare, poți fie să plachezi cuptorul cu piatră naturală (citește aici povestea bucătăriei exterioare placată în întregime cu travertin) fie să alegi piese construite deja (vezi mai multe în secțiunea dedicată cuptoarelor și grătarelor pentru exterior).Dacă vrei să afli mai multe despre piatra naturala decorativa potrivita pentru proiectul tău, sună-ne la +4021 9907 sau vino în showroom să vezi spaţiile concept!

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.