X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

Toamna vine, tendintele anului 2018 raman cu piatra naturala

publicat in: Baie // pe 30.07.2018

Indiferent de anotimp, an sau directiile trendurilor, piatra naturala este atemporala si nu se va demoda nicicand. Totusi, pentru 2019 inca nu putem spune incotro vor duce trendurile sau catre ce materiale se va pune accentul, cert este faptul ca toamna aceasta piatra naturala va face casa buna cu proiectele tale.

sursa foto: selecthospitality.co.uk

Daca ai in plan amenajarea baii, sa stii ca ai de lucru. Baia nu mai este de ceva vreme doar un spatiu destinat igienei personale, ci a devenit un loc de relaxare – centrul energetic al casei tale. Pentru a atinge confortul de „acasa”, dupa propriile criterii estetice, ai nevoie de materiale cu o personalitate puternica, dar in acelasi timp rezistente si potrivite pentru spatiile umede. Granitul este una dintre solutiile optime pentru amenajarea baii – rezistent, economic si estetic.

1. Contraste in bai de granit

Inovatia toamnei 2018 este amenajarea in alb-negru a granitului pe pardoseala combinat cu cel de pe pereti. De cele mai multe ori se alege un granit negru (black galaxy) pentru pardoseala iar peretii se placheaza cu granit cat mai aproape de alb. Alegerea de granit negru si faianta alba apartine categoriei “kitsch art“.  Se aleg placi de dimensiuni mai mici si forma cat mai patrata. Placarile verticale din granit sunt evitate uneori din cauza greutatii dalelor. Ca sa evitam asta le putem inlocui cu placi din marmura (marmura), ceva mai usoare si cu un colorit diafan.  Finisajele folosite sunt, in general, lustruite.

sursa foto: .thegreenstation.us

2. Accente de granit in baie

Placarile in baie sunt, in general, realizate cu placi din acelasi material. Combinarea diverselor materiale este o tendinta generala a anului 2018. Accentele sunt insa o noutate a toamnei. Conceptul se aplica indeobste in placarile interioare (in special in living), in baie ideea este de a aduce un contrast de culoare si textura fie prin accesorii, fie prin placari folosite drept marcaje. Daca accesoriile metalice (inox) sau din poliamida colorata, se intalnesc frecvent, placarile tip accent din piatra sunt noi. Un blat placat cu placi din granit negru  pe care sta un lavoar din portelan alb reprezinta o amenajare de efect. Inlocuirea unor dale din placarea curenta cu placi din granit (tan brown), (imperial red), (fantastic gold), reprezinta provocari cu accente pretioase in design-ul camerei de baie. Marcarea unor zone cu placi din granit, cu finisaje diferite de placarea din jur (fantastico juparana), (rosa porrino) ajuta la personalizarea baii si permite identificarea unui stil reprezentativ pentru proprietar.

PIATRAONLINE, #generatordeinspiratie consecvent si repetitiv, promoveaza, direct si online, o gama de roci din granit in culori frumoase si cu texturi potrivite pentru orice proiect. Puteti vedea aceste roci pe www.piatraonlone.ro sau direct in showroom-ul nostru din Aleea Teisani, Nr.137A, Bucuresti.

Toamna vine, tendintele anului 2018 raman cu piatra naturala
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Produse similare:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii